Service Packard Bell

In service Packard Bell prima si cea mai importanta etapa in procesul de reparare a unui laptop sau netbook este diagnosticarea.

Aceasta presupune demontarea completa a laptopului sau netbook-ului si identificarea cu exactitate a defectului si a componentelor defecte folosind echipamente si oameni specializati. Procesul de diagnosticare variaza in functie de defectul aparut, in cea mai mare parte a cazurilor, simptomele sunt asemanatoare sau chiar aceleasi pentru mai multe defecte.

Echipa noastra de tehnicieni face tot posibilul pentru a oferi un timp de diagnosticare cit mai scurt.
In momentul in care se stabileste diagnosticul veti fi informat telefonic sau prin e-mail de natura defectului, modul de reparatie, durata reparatiei, precum si costul acesteia. Reparatia laptopului se face doar dupa ce primim acordul clientului.

Cele mai intalnite defecte la service laptop Packard Bell:
-Se incinge foarte tare
-Coolerul scoate un zgomot ciudat
-Tastatura nu mai functioneaza
-Conexiunea la reteaua wirelles se face foarte greu
-Sistemul de operare se blocheaza sau afiseaza ecran albastru
-Porneste dar nu afiseaza
-Nu incarca sistemul de operare
-Dupa un timp de functionare se opreste si nu porneste decat dupa un anumit timp
-In timpul lucrului laptopul se restarteaza
-Nu recunoaste hard disk-ul
-Nu instaleaza placa grafica
-Fisierele nu mai sunt vizibile pe desktop-ul dumneavoastra

Situatiile descrise mai sus sunt doar o mica parte a problemelor ce pot aparea la un laptop si pe care service-ul nostru Service Packard-Bell le poate rezolva.
Pentru orice alta problema a echipamentului dumneavoastra nu ezitati sa ne contactati.
Suntem in fiecare zi mai buni pentru ca se poate si detinem tehnologia corespunzatoare!
Nu ezitati sa ne contactati daca sunteti in cautarea unui service profesionist.

Noi va putem ajuta in acest sens !

In continuare vom incerca sa exemplificam defectele gasite de noi in functie de model, defecte ce au fost reparate in service-ul nostru cu succes.

Ventilator zgomotos laptop Packard Bell

Ventilator zgomotos laptop Packard Bell este o consecinta frecventa a laptopurilor ce nu sunt intretinute aducandu-le la curaterea interna regulat.

Utilizatorii de laptop Packard Bell in special se plang adeseori la service laptop ca ventilatorul produce zgomote. De obicei, aceasta problema survine in urma impregnarii cu praf a paletelor, nemaiputandu-se realiza rotirea acestora sau blocarea efectiva a tijei rotor in stator din cauze multiple .

Pentru a indeparta acest neajuns puteti apela la service reparatii laptopuri. Dupa dezmembrarea si curatarea completa a echipamentului se elimina inclusiv rezidurile de praf, utilizand aer comprimat . Odata ce stratul de murdarie a fost eliminat de pe paletele de racire si aerisire, ventilatorul se va unge cu vaselina siliconica calitativa pentru a se invarti intr-un mod regulat, iar zgomotul produs va fi eliminat. In afara de aceasta, curatarea ventilatoarelor de racire si aerisire garanteaza, de asemenea, ca sistemul nu are probleme de supraincalzire.

Pentru o buna fumctionare in parametrii a laptopului noi recomandam ca aseasta operatiune sa fie facuta o data la 6 luni sau poate mai des in cazul in care laptopul functioneaza in conditii de praf excesiv.

In cazul in care zgomotul produs de ventilator este din alte cauze cum ar fi pale rupte, joc major in rulment sau in bucsa de teflon,etc. coolerul de la distribuitorii nostrii si se inlocuieste cu unul nou.

Pentru curatare completa laptop sau inlocuire cooler sau sistem de racire ne puteti contacta la "0769.111.676"

Defect si rezolvari Packard Bell Easynote

Defect si rezolvari Packard Bell Easynote. Ce defect? Defectele constatate de tehnicienii nostrii in service laptop fie ele defecte de serie sau izolate. Ce rezolvari? Cele gasite de noi pentru ca laptopul dvs. sa functioneze la fel ca la inceput. Daca defectul laptopului tau nu se regaseste aici, puteti aplica in rubrica online, din stanga oricarei pagini, SOLUTII PENTRU LAPTOPUL TAU . Specificati modelul exact si defectul cat mai detaliat si vom incerca impreuna sa gasim cele mai bune solutii la pretul cel mai mic.

Multe defecte ale acestor laptopuri,Packard Bell Easynote, apar deseori rapid incepand in general cu supraincalzirea si suprasolicitarea sistemelor.

Curatarea coolerului este importanta si este recomandata o data la minim 3 luni in vederea mentinerii laptopului intr-o stare cat mai buna de functionare.

Service laptop va poate ajuta in aceasta problema intr-un timp rapid si la un pret competitiv.

Din categoria problemelor intalnite la chipsetul video fac parte de exemplu packard bell SJxx (Orion), packard bell SBxx (Minos), Packard Bell Easynote MX65 Ajax GN, MX67 Ajax GN3, Mb65 Ares GM, Mb68 Ares GM2w, etc.

Pentru categoria fatala putem da ca exemple Packard Bell Easynote MB 85 Ares GP sau MZ35 Argo C precum si alte modele vechi.

Mentionez neaparat ca noi suntem un service dotat corespunzator cu masini de lipit conform standardelor RoHS. Nu recomandam absolut in nici un caz interventiile amatoristice pe placa de baza mai ales fara dotarea tehnica corespunzatoare.

In numeroase cazuri ne-am confruntat cu defecte cauzate de “reparatii” amatoristice care au daunat si au provocat chiar “moartea tehnica” a laptopului.

Packard Bell Easynote Lj 67 este o un laptop destul de putin intalnit la noi in tara intrucat s-au vandut destul de putine, insa marea majoritate au fost aduse din strainatate in special din Franta.

Un laptop robust, mare, greoi cu ecran de 17,3 inch, de obicei cu capacul display-ului de culoare rosie insa cu performante destul de bune.

Cu un procesor intel core 2 duo din seria t7000, 4 gb memorie ram, hard disk de 500 gb, butoane multimedia, este un laptop ce poate face fata cu brio chiar si ultimelor jocuri – placa video fiind dedicata – pe slot cu performante bune.

Principalele probleme sunt supraincalzirea datorita acumularii de praf in radiator. Totodata in service laptop au venit aceste modele cu urmatorul simptom: la pornire pe display nu apare nimic insa ledurile se aprind si coolerul se invarte. Acest defect se poate rezolva la service laptop de catre tehnicienii nostri folosind aparatura profesionala pentru service laptop la nivel de placa de baza. La categie noua cu probleme la chipsetul Southbridge si pe alimentari intalnim destul de des modelul Packard Bell Dot (KAV60). In alta ordine intalnim rar Packard Bell TK87 (PEW91) care prezinta probleme la pch, video, cpu, alimentari si nu numai. Nu putem spune ca este un model problematic, acesta tinand cont de numarul de intrari in service, dar in acelasi timp nu este nici in topul celor mai bune. Astfel cu aceleasi defecte intalnim si alte modele cum ar fi Packard Bell TS11 (P5WS0) care pe langa defectele specificate si anterior adauga si recrierile necesare de bios. Modelele Packard Bell sunt des intalnite la categoriile de oameni cu venituri medii, care nu au nevoie de performanta grafica in utilizarea computerelor personale. Forjate pe partea grafica Packard Bell-urile au demonstrat rand pe rand ca nu rezista, dar utilizate corespunzator si intretinute se mentin destul de bine.

Hai sa discutam mai multe despre problema ta. Ne gasesti de luni pana vineri, de la orele 9 la 18, la 0769.111.676 sau contact@reparatii-laptopuri.ro.