Service Laptop Dell

Compania Dell este una dintre cele mai mari din sectorul tehnologiei informatiei.

Ce problema ar putea sa intervina la laptopurile Dell? Dell produce atat laptopuri accesibile oricui cat si modele foarte performante, cum ar fi cele din seria XPS dedicate celor care doresc un laptop media, cele din seria Latitude, create pentru mediile profesionale inalte sau laptopurile AlienWare, special concepute pentru gameri inraiti. Cel mai adesea, problemele apar la nivelul placii video si veti avea nevoie de un service laptop Dell.

Problemele apar atunci cand laptopul porneste dar nu mai afiseaza nimic pe ecran, apar pe ecran artefacte, ecranul devine alb, nu mai merge sunetul, USB-urile, etc. Curatarea laptopurilor Dell nu este de evitat pentru a preveni supraincalzirea sistemului de racire si implicit a chip-urilor de pe placa de baza si a pieselor. In general problemele acestor laptopuri au ca rezolvare schimbarea cipurilor. De aceea noi va sugeram sa va adresati service laptop specializat pe reparatii placa baza laptop ce este dotat cu aparatura speciala pentru dezlipirea cipului, testarea planeitatii placii si a cipului si-sau inlocuirea acestuia cu unul nou, respectand parametrii curbelor de temperatura date de fabricantul aliajului de lipire (temperaturile de lichefiere pentru lipire uniforma a aliajului din care sunt facute bilutele de conectare).

La noi poti gasi aceste dispozitive de dezlipire-lipire BGA-SMD conforme standardelor RoHS si tehnicieni bine pregatiti pentru a va putea ajuta.Pentru ca stim ce se poate intampla daca cineva nepregatit profesional foloseste tutoriale citite sau vizualizate pe youtube Firma noastra nu foloseste si nu incurajeaza metodele empirice de lucru pe placa de baza.

In continuare ne-am decis sa postam unele din problemele cu care ne-am confruntat noi in service reparatii electronice si pe care le-am rezolvat gratie tehnicienilor nostrii, catalogate pe cat posibil pe modele, pentru ca dvs. sa puteti identifica cauza nefunctionalitatii laptopului mai usor.

Noi va putem ajuta in acest sens !

In continuare vom incerca sa exemplificam defectele gasite de noi in functie de model, defecte ce au fost reparate in service-ul nostru cu succes.

Ventilator zgomotos laptop Dell

Ventilator zgomotos laptop Dell este o consecinta frecventa a laptopurilor ce nu sunt intretinute aducandu-le la curaterea interna regulat.

Utilizatorii de laptop DELL in special se plang adeseori la service laptop ca ventilatorul produce zgomote. De obicei, aceasta problema survine in urma impregnarii cu praf a paletelor, nemaiputandu-se realiza rotirea acestora sau blocarea efectiva a tijei rotor in stator din cauze multiple .

Pentru a indeparta acest neajuns puteti apela la service reparatii laptopuri. Dupa dezmembrarea si curatarea completa a echipamentului se elimina inclusiv rezidurile de praf, utilizand aer comprimat . Odata ce stratul de murdarie a fost eliminat de pe paletele de racire si aerisire, ventilatorul se va unge cu vaselina siliconica calitativa pentru a se invarti intr-un mod regulat, iar zgomotul produs va fi eliminat. In afara de aceasta, curatarea ventilatoarelor de racire si aerisire garanteaza, de asemenea, ca sistemul nu are probleme de supraincalzire.

Pentru o buna fumctionare in parametrii a laptopului noi recomandam ca aseasta operatiune sa fie facuta o data la 6 luni sau poate mai des in cazul in care laptopul functioneaza in conditii de praf excesiv.

In cazul in care zgomotul produs de ventilator este din alte cauze cum ar fi pale rupte, joc major in rulment sau in bucsa de teflon,etc. coolerul de la distribuitorii nostrii si se inlocuieste cu unul nou.

Pentru a rezolva aceasta problema : Ventilator zgomotos laptop Dell puteti accesa pagina curatare completa laptop iar pentru inlocuire cooler sau sistem de racire ne puteti contacta direct , AICI "0769.111.676"

Defect si rezolvari laptop DELL Inspirion N5010

Defect si rezolvari laptop DELL Inspirion N5010.Ce defect? Defectele constatate de tehnicienii nostrii in service laptop fie ele defecte de serie sau izolate. Ce rezolvari? Cele gasite de noi pentru ca laptopul dvs. sa functioneze la fel ca la inceput. Daca defectul laptopului tau nu se regaseste aici, puteti aplica in rubrica online, din stanga oricarei pagini, SOLUTII PENTRU LAPTOPUL TAU . Specificati modelul exact si defectul cat mai detaliat si vom incerca impreuna sa gasim cele mai bune solutii la pretul cel mai mic.

DELL Inspirion N5010,un alt model al carui defect de serie nu a scapat de racirea defectuoasa din cauza tendintei de miniaturizare este si acesta.Ceva probleme constructive conduc la faptul ca pipe-ul de racire se intrerupe undeva intre racirea pe cipul video si sistemul de ventilatie si fac ca acest cip sa se incinga foarte tare pana se defecteaza.Ne-am putea da seama de acest defect din timp daca am monitoriza tot timpul temperaturile interne ale cipurilor cu software adecvat si am scapa doar cu inlocuirea sistemului de racire.

Dar cine face asta acasa?

Ne dam seama de el abia atunci cand laptopul are nevoie de service-ul reparatii laptop. Nu mai afiseaza nimic la boot si scoate semnale sonore.8 (opt) bip-uri conform codurilor de eroare DELL inseamna Display malfunction. Rezolvarea sta in inlocuirea cipului grafic precum si a sistemului de racire care in 80% din cazuri este cauza defectarii laptopului.

Nu ezitati sa contactati service-ul nostru de reparatii laptopuri. Noi va putem ajuta folosind metode profesionale de dezlipire, inlocuire, lipire a cipurilor BGA .Acestea se fac conform standardelor RoHS in vigoare folosind aparatura RoHS ce respecta curbele de temperaturi specifice fiecarui aliaj de lipire.Despre asta puteti citi mai multe in sectiunea ” Tehnologie” a acestui site.

Nu recomandam metodele empirice de “rezolvare ” a problemelor, vazute prin tutoriale culese de pe youtube.Incercati sa evitati pe cei ce promit rezolvarea ieftina si rapida a problemelor prin jeturi necontrolate de aer cald, placi de par, lumanari si alte masinarii construite cu becuri. Sansele lor de reusita sunt sub 10% iar garantia lucrarii nu depaseste 2 saptamani.In schimb pot compromite total o reparatie adevarata ulterioara prin deformarea ireversibila a placilor de baza sau ruperea padurilor de lipire de sub cipuri .

Defect si rezolvari laptop DELL XPS 1330

Defect si rezolvari laptop DELL XPS 1330.Ce defect? Defectele constatate de tehnicienii nostrii in service laptop fie ele defecte de serie sau izolate. Ce rezolvari? Cele gasite de noi pentru ca laptopul dvs. sa functioneze la fel ca la inceput. Daca defectul laptopului tau nu se regaseste aici, puteti aplica in rubrica online, din stanga oricarei pagini, SOLUTII PENTRU LAPTOPUL TAU . Specificati modelul exact si defectul cat mai detaliat si vom incerca impreuna sa gasim cele mai bune solutii la pretul cel mai mic.

La acest model,DELL XPS 1330, majoritatea defectelor au fost similare cu a tuturor laptopurilor construite cu chipuri intel pe nord si sud dar cu video Nvidia G84-630-A2 .Ca manifestare laptopul nu mai iese din standby ,nu se poate instala driverul video desi fara driver sau in Enable VGA Mode laptopul pare sa mearga ok sau mai grav apar liniute si punctulete inca din faza de bootare 2D.

DELL a prelungit la aceste modele perioada de garantie sau a schimbat placile celor ce aveau extensie de garantie cu placi a caror chip video a fost schimbat cu o noua revizie G84-631-A2, care s-a dovedit mult mai robust constructiv si nu se desprinde intre straturi, insa racirea, destul de precara, a ramas aceeasi.

Cu oricare din aceste defecte va confruntati nu ezitati sa contactati service-ul nostru de reparatii laptopuri. Noi va putem ajuta folosind metode profesionale de dezlipire -inlocuire-lipire a chipurilor .Acestea se fac conform unor standarde RoHS in vigoare folosind curbe de temperaturi specifice fiecarui aliaj de lipire.Despre asta puteti citi mai multe in sectiunea ” Tehnologie” a acestui site.

De aceea nu recomandam metodele empirice de “rezolvare ” a problemelor vazute prin tutoriale culese de pe youtube.Incercati sa evitati pe cei ce promit rezolvarea ieftina si rapida a problemelor prin jeturi necontrolate de aer cald, placi de par, lumanari si alte masinarii construite cu becuri. Sansele lor de reusita sunt sub 10% iar garantia lucrarii nu depaseste 2 saptamani.In schimb pot compromite total o reparatie adevarata ulterioara prin deformarea locala ireversibila a chipului sau a placii de baza sau rupere a padurilor pe care chipul este lipit.

Defect si rezolvari laptop DELL Inspirion 1526

Defect si rezolvari laptop DELL Inspirion 1526.Ce defect? Defectele constatate de tehnicienii nostrii in service laptop fie ele defecte de serie sau izolate. Ce rezolvari? Cele gasite de noi pentru ca laptopul dvs. sa functioneze la fel ca la inceput. Daca defectul laptopului tau nu se regaseste aici, puteti aplica in rubrica online, din stanga oricarei pagini, SOLUTII PENTRU LAPTOPUL TAU . Specificati modelul exact si defectul cat mai detaliat si vom incerca impreuna sa gasim cele mai bune solutii la pretul cel mai mic.

S-au scris multe povesti despre acest model,DELL Inspirion 1526, pe internet despre defectele si “solutiile ” gasite spre rezolvarea lor. E simplu, acest model cand se defecteaza incepe sa “planga” dupa memorii (conform codurilor de eroare DELL) indiferent daca ii schimbi procesorul sau memoriile. Unii s-au dus mai departe si au venit cu solutii de reincalzire prin tot felul de metode a chipului de nordbridge sau a partii de oscilator al placii de baza. Pana aici nimic adevarat.Doar aproximativ 5% din laptopurile venite in service au avut astfel de probleme. Daca pe placa de baza nu a fost intervenit empiric in speranta unei reinvieri magice la noi in service laptopuri poate fi reparata mult mai putin costisitor decat inlocuirea unui chip de nord.

Hai sa discutam mai multe despre problema ta. Ne gasesti de luni pana vineri, de la orele 9 la 18, la 0769.111.676 sau contact@reparatii-laptopuri.ro.