Service Laptop Samsung

Samsung produce laptopuri bune, cu configuratii standard care oferă un raport calitate-pret destul de bun. Daca ai grija sa il aduci si la curatat de minim doua ori pe an, nu ar trebui sa dea prea mari batai de cap. Insa nimic nu este perfect asa ca, ce te faci daca se strica?

Problemele cele mai dese la acest tip de laptop constau in supraincalzire, blocare, nu se alimenteaza, nu se conecteaza la internet, nu are imagine pe display nici pe monitor extern, unitatile optice nu citesc discurile, etc. Situatiile descrise mai sus sunt doar o mica parte a problemelor ce pot aparea si pe care service service laptopuri le poate repara cu succes.

Desigur ca durata intalnirii dumneavoastra cu service laptopuri tine in mod deosebit de dvs. Curatare laptop regulata, mentinerea lui in stare buna de functionare, mentinerea sistemului intern in stare buna fara programe care sa suprasolicite sistemul. Acestea sunt doar niste sugestii minore pe care le putem da in vederea mentinerii laptopului dvs in stare buna de functionare.

Pentru orice situatie prevazuta sau neprevazuta va sugeram service calculatoare specializat care lucreaza numai cu cei mai buni tehnicieni si cele mai bune echipamente de reparatii placi de baza.

Samsung este o firma care a intrat in competitie cu cele mai renumite branduri in domeniu si a reusit sa castige respectul multora. De la televizoare, smartphone, hard disk-uri si altele pana la laptopuri/netbook-uri nu mai era decat un pas.

Vom enumera sumar doar cateva modele care au reusit sa mentina brandul Samsung pe pozitii bune alaturi de cele mai renumite branduri din domeniu:

Samsung RF510 – un model elegant cu carcasa de aluminiu solid, ideal pentru gaming si multimedia.
Samsung RV508 – un notebook al carui principal atuu este autonomia de peste 9 ore de functionare.
Samsung R538l si R538e – doua laptopuri de 15,6” la preturi accesibile.
Samsung SF310 – un “ultraportabil” de 13,3” cu unitate optica integrata ideal adolescentilor.
Samsung NF210 – un netbook de 10,1” foarte usor si cautat de tineretul plimbaret al zilelor noastre.
Samsung N145 – un netbook modest ca performante cu o autonomie de peste 10 ore de functionare si la un pret accesibil.
Samsung NP300V5a – este un model cu autonomie de functionare mica si care necesita intretinere riguroasa (minim o data la 3 luni curatare) pentru o functionare optima.
Samsung NP700z3c – este un model dezamagitor caruia ii pica chipsetul video rapid daca este utilizat la capacitati 3D si la jocurile moderne.
Samsung RF711 si RF511 – sunt modelele destinate special persoanelor dinamice fiind ideale pentru jucatori, designeri, filme, editari foto si video,etc.
Samsung QX410 – un design ce imbina frumusetea si performanta conceput ca lapop pentru serviciul de zi cu zi.
Samsung SF510 – un model in trend cu o estetica ce convinge dar cu o performanta un pic mai redusa decat altele.
Samsung NP300E5Z – este un model premium bun pentru jocuri, filme si multimedia si cu un aspect atragator.

Noi va putem ajuta in acest sens !

In continuare vom incerca sa exemplificam defectele gasite de noi in functie de model, defecte ce au fost reparate in service-ul nostru cu succes.

Ventilator zgomotos laptop Samsung

Ventilator zgomotos laptop Samsung este o consecinta frecventa a laptopurilor ce nu sunt intretinute aducandu-le la curaterea interna regulat.

Utilizatorii de laptop Samsung in special se plang adeseori la service laptop ca ventilatorul produce zgomote. De obicei, aceasta problema survine in urma impregnarii cu praf a paletelor, nemaiputandu-se realiza rotirea acestora sau blocarea efectiva a tijei rotor in stator din cauze multiple .

Pentru a indeparta acest neajuns puteti apela la service reparatii laptopuri. Dupa dezmembrarea si curatarea completa a echipamentului se elimina inclusiv rezidurile de praf, utilizand aer comprimat . Odata ce stratul de murdarie a fost eliminat de pe paletele de racire si aerisire, ventilatorul se va unge cu vaselina siliconica calitativa pentru a se invarti intr-un mod regulat, iar zgomotul produs va fi eliminat. In afara de aceasta, curatarea ventilatoarelor de racire si aerisire garanteaza, de asemenea, ca sistemul nu are probleme de supraincalzire.

Pentru o buna fumctionare in parametrii a laptopului noi recomandam ca aseasta operatiune sa fie facuta o data la 6 luni sau poate mai des in cazul in care laptopul functioneaza in conditii de praf excesiv.

In cazul in care zgomotul produs de ventilator este din alte cauze cum ar fi pale rupte, joc major in rulment sau in bucsa de teflon,etc. coolerul de la distribuitorii nostrii si se inlocuieste cu unul nou.

Pentru curatare completa laptop sau inlocuire cooler sau sistem de racire ne puteti contacta la "0769.111.676"

Hai sa discutam mai multe despre problema ta. Ne gasesti de luni pana vineri, de la orele 9 la 18, la 0769.111.676 sau contact@reparatii-laptopuri.ro.