LISTA PRETURI SI BONUSURI -SERVICE LAPTOP BUCURESTI


Lista de preturi este informativa, in service calculatoare pretul exact poate fi comunicat clientului dupa diagnosticarea finala.

Pentru deplasarile la domiciliu clientului sau la firmele ce nu au contract de mentenanta se plateste o taxa de deplasare de 50 ron.

Preturile pentru reparatii sunt afisate in RON si NU contin TVA !

DIAGNOSTICARE PRIMARA - GRATUITA

Imediat ce laptopul a ajuns la receptia noastra de service reparatii electronice, laptopului i se face o diagnosticare primara. Dupa o inspectie vizuala, in functie si de defectele reclamate de utilizator, se poate spune pe loc daca :
– laptopul are nevoie doar de inteventii software sau are nevoie de service laptop;
– laptopul are nevoie de curatare pentru a functiona in parametrii termici;
– laptopul are HDD-ul defect si trebuie inlocuit ;
– tastatura este defecta din cauza uzurii sau a intrat in contact cu lichide;
– alimentatorul este defect si trebuie inlocuit cu unul nou ;
– display- ul laptopului este defect sau spart ;
– bateria trebuie inlocuita sau are defecte pe etajul de incarcare-alimentare;
– are defecte pe placa de baza si in ce etaj ar putea fi acestea;
Dupa aceasta diagnosticare primara se poate face o aproximatie intre limite de pret / reparatie .

Daca pretul aproximativ de reparatie este acceptat de catre client se completeaza fisa de intrare in service laptop (bon comanda reparatie) .

Laptopul este atribuit unui tehnician service IT pentru demontare, curatare si diagnosticare complexa pentru a stabili ce anume de pe placa de baza este defect si trebuie inlocuit sau reparat.

DIAGNOSTICARE LAPTOP COMPLEXA - GRATUIT

Dupa ce laptopul a trecut de diagnosticarea primara, clientul a acceptat intrarea in reparatie, si i s-a intocmit fisa de intrare in service (comanda de repartie) se trece la diagnosticarea complexa laptop.
Acest serviciu de diagnosticare laptop se face la intrarea efectiva in reparatie. Laptopul este preluat diagnosticare laptop de catre tehnician, este demontat, curatat si diagnosticat amanuntit pentru a identifica defectul si sursa defectului.
Pentru laptopurile ce au luat contact cu lichide se curata si se spala placa cu solventi speciali.

In functie de defect diagnosticarea complexa poate dura mai mult de 48 ore. In 80% din cazuri diagnosticarea complexa nu poate fi realizata decat atunci cand placa de baza este perfect functionala pe masa tehnicianului. Numai asa se pot evita eventualele defecte ce nu pot fi vazute la o placa nefunctionala.

Clientul este instiintat despre defectul real al placii de baza , unde se poate si cauza acestuia, precum si pretul exact si final al reparatiei .Pretul final include pretul componentelor ce trebuiesc inlocuite sau reparate si pretul pe manopera.

Dupa acceptarea costului final de reparatie de catre client se trece la comandarea chip-urilor BGA SMD necesare si depanare . Acest serviciu de diagnosticare complexa laptop este gratuit pentru toti clientii ce isi dau acceptul de reparatie precum si pentru clientii al caror laptop nu poate fi reparat din diverse motive.

CATEGORIA 1 – REPARATII MINORE


Reprezinta interventiile asupra laptopului ,reparatii electronice si reparatii placi de baza ce nu implica diagnosticare complexa.

REPARATII LAPTOP MINORE

Printre reparatii laptop minore ce pot fi rezolvate la noi se numara urmatoarele:
– Inlocuiri componente si subansamble laptop (baterie,module wireless, module memorie, ) ce nu necesita dezansamblarea laptopului.
– Inlocuire hard disk defect si recuperarea, atunci cand este posibila, a datelor clientului.
– Inlocuirea displayului.
– inlocuire parti din carcasa , sparte sau deteriorate.
– inlocuire placa de baza.
– inlocuire modul power.
– inlocuire invertor pentru displayurile cu lampa.
– inlocuire cablu LVDS ( cablu de date dintre display si placa de baza )
– reparatii iluminare display (inlocuit lampa )
– deparolare windows sau deparolare efi- uefi software.
– inlocuire mufa alimentare din interior.
Toate aceste reparatii se fac intr-un timp cat mai scurt cu putinta si beneficiaza de aceeasi garantie de 90 de zile ca si celelalte reparatii ce necesita interventii pe placa de baza sau pe placa video.

Preturi
– Inlocuire componente ce nu implica dezasamblarea laptopului .
(RAM,HARD, DVD-RW, BATERIE, MODULE WIRELESS) = 30 RON

– Inlocuire display laptop.
Pentru display laptop cumparat de la noi manopera este gratuita. = 50 RON

– Inlocuire placa de baza laptop .
Include demontat laptop,inlocuit placa baza, refacere racire,asamblare si testare. = 120 RON

– Inlocuire LVDS, INVERTOR .
Include demontat-montat partea superioara display. =50 RON

– Inlocuire carcasa inferioara.
Include demontare,curatare laptop,inlucuire componenta si montare. = 120 RON

– Reparatie iluminare display – schimbarea lampii display-ului
Include demontat-montat partea superioara display ,pretul lampii si manopera aferenta.= 150 RON

– Inlocuire mufa alimentare de pe placa de baza
Pretul contine manopera pentru montat-demontat ,pretul mufei si manopera de inlocuire. = 120 RON

REPARATII TASTATURA LAPTOP

Despre reparatii tastatura
In 90 % din cazuri, reparatie tastatura laptop nu este posibila, atunci cand s-au varsat lichide pe suprafata laptopului. Tastatura este compusa din doua sau mai multe straturi de plastic pe care sunt impregnate trasee de argint sau dupa caz de grafit, dupa o anumita matrice . Acestea la actionarea prin presare de catre tasta fac contact, realizand o instuctiune logica.
Daca lichidele au ajuns intre straturile din plastic de contact ale tastaturii aceasta este compromisa. In functie de lichidul cu care au luat contact, traseele se corodeaza si se intrerup sau se lipesc intre ele. In acest caz tastatura nu mai functioneaza corespunzator. De aceea trebuie schimbata cu o tastatura noua.

Puteti lua legatura cu noi pentru a afla disponibilitatea de stoc sau la comanda a tastaturii laptopului dvs.

Pentru tastaturile achizitionate de la noi montajul se face gratuit in service laptop propriu.Va putem ajuta si cu montajul de tastaturi cumparate din afara firmei contra unei sume modice.
Va putem ajuta deasemenea cu sisteme de prindere si taste pentru tastaturile cu butoane lipsa in limita stocului disponibil.
Preturi
Reparatie tastara laptop , adaugare taste lipsa pe bucata = 15 RON

Inlocuire tastatura cu tastatura clientului ce nu necesita demontare laptop= 30 RON

Inlocuire tastatura pentru laptopurile noi ce necesita desprinderea de palmrest= 100 RON

Inlocuire tastatura macbook pro , macbook air = 150 RON

CURATARE COMPLETA LAPTOP

Despre curatare
In service Reparatii Laptopuri puteti apela la serviciul Curatare laptop completa . Daca laptopul dvs. are peste 6 luni de la ultima curatare completa si poate chiar mai devreme ( in functie de conditiile de mediu in care functioneaza acel laptop ) ,daca laptopul se incinge foarte tare in partea inferioara sau observati ca nu mai scoate aer cald prin radiatorul de racire va asteptam la noi in service laptop.

CURATARE PLACI DE BAZA LAPTOP CARE AU CONTACT CU LICHID

Cel mai mare inamic al laptopurilor sunt lichidele curse involuntar pe tastatura. Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti ca utilizator este sa-l intoarceti “cu fundul in sus” si imediat sa-l deconectati atat de la incarcator cat si de la baterie. Apoi trebuie adus intr-un service laptop. Nu reincercati sa-l porniti nici macar dupa ce a stat o zi “la uscat”. Posibil sa-l defectati mai rau alimentandu-l din nou.

Laptopul trebuie desfacut, curatat in interior si vazut daca lichidul a ajuns si pe placa de baza laptop. Daca o tastatura laptop se poate inlocui la un pret accesibil, o alta placa de baza laptop poate costa de multe ori si mai mult decat 60% dintr-un laptop nou. O data curse, in 2-3 zile placa si componentele de pe ea incep sa oxideze (la lichide precum lapte,coca-cola, vin rosu chiar si incepand cu a 2 a zi). In acest moment placa trebuie curatata cu detergenti speciali si in cuve de ultrasunete (nu cu periuta cu alcool ,spray de contacte sau gaz).

Astfel placa va iesi impecabila “ca din fabrica” iar riscul de distrugere in continuare a componentelor se diminueaza la zero.
Preturi
Curatare laptop = 100 RON

– pretul pentru curatare laptop include demontarea si montarea laptopului, curatare tastatura, curatare placa de baza laptop , curatarea sistemului de racire/ventilatie, gresarea ventilatorului, inlocuire pasta termica, refacerea sistemului de racire si alte consumabile.

Curatare laptop gaming = 150 RON

Curatare placi de baza laptop care au contact cu lichid = 150 RON

– curatare pentru placile intrate in contact cu lichide (liquid damaged) .
– sunt curatate in cuva cu ultrasunete, cu solventi speciali de curatare componente laptop si uscate in cuve speciale cu monitorizare temperatura .

Inlocuire / reparatie mufe laptop

Preturi
inlocuire mufe de alimentare, USB, sunet, video- Dsub,HDMI,RJ45, serial, paralel, DVI = 120 RON

-include demontarea si montarea laptopului, refacere racire (unde este cazul), inlocuirea mufei pe placa de baza, costul mufei si manopera.

Inlocurire cover, bezel, balamale,bracketi

Preturi
Inlocuire capac display,rama display , balamale si bracketi. = 80 RON

-include demontare partea de display laptop sau dupa caz demontarea totala a laptopului,inlocuire piese laptop defecte ,asamblare si testare.
-pentru componentele provenite din stocul firmei manopera pentru inlocuire este gratuita.

CATEGORIA 2 – REPARATII COMPLEXE

Preturi reparatii placi de baza

Preturi reparatii placi de baza , reprezentand pretul pe manopera si consumabile.Preturile sunt informative si nu contin TVA. Pentru preturi ce nu se regasesc in aceasta sectiune ne puteti contacta la nr. 0769.111.676
Rescriere Bios fizic (pe programator) – necesita dezasamblarea laptopului La montare se asigura refacerea conforma a racirii laptopului = 120 RON

Deparolare Bios laptop fara security cip = 100 RON

Deparolare soft S.O sau BIOS = 50 RON

Deparolare Bios laptop cu security cip = 150 RON

Deparolare Apple Macbook Pro pana la late 2013 = 200 RON

Deparolare Apple Macbook Pro UEFI = 250 RON

Reparatie etaj incarcare = 180 RON

Reparatie etaj alimentare 19v = 180 RON

Reparatie alimentare diverse (alimentare proc., alimentare north, alimentare 3-5VSB, etc.) = 180 RON

Reparatie etaj controller I/O = 150 RON

Reparatie controller tastatura = 150 RON

– reprezinta pretul pe manopera si consumabile
– se adauga pretul de achizitie al chip-ului in cazul in care necesita schimbare si variaza in functie de pretul de achizitie al chipului
– se foloseste aparatura adecvata si numai consumabile conforme standardelor Europene de mediu in vigoare.
Reparatii placi de baza prin inlocuire chip sau reballing video, north sau southbridge

Manopera inlocuire chipuri bga-smd nortbridge, video, sudbridge = 200 RON

Manopera reparatii placa video laptop = 200 RON

– Reprezinta pretul pentru manopera si consumabile.(alcool, RoHS balls, Flux, Kepton etc.).

– COSTUL REPARATIEI NU INCLUDE PRETUL CHIPULUI .
– Pretul chipului inlocuit se achita separat si variaza in functie de pretul de achizitie .
– Se foloseste aparatura adecvata si numai consumabile conforme standardului RoHS.

Preturi servicii software

Preturi servicii software reprezinta pretul pe manopera si eventualele consumabile.Preturile sunt informative si nu contin TVA. Pentru preturi ce nu se regasesc in aceasta sectiune ne puteti contacta la nr. 0769.111.676.

Devirusare hard = 80 RON

Instalare windows 7, windows 8 ,windows 10 = 100 RON

– Instalarile S.O se fac doar cu licenta clientului.

Instalare MAC OSX (Lion, Maverick, Yosemite ) 0 = 150 RON

Instalare Software Diverse = 50 RON

Instalare drivere

Pentru sistemele de operare instalate de noi acest serviciu este gratuit = 30 RON

Recuperare date de pe HDD functional = 100 RON/ORA

Reducere pentru colaboratori :

Pentru firmele colaboratoare ce aduc sau trimit periodic laptopuri in service.

– In functie de numarul de laptopuri, aduse in service laptop Bucuresti si reparate, lunar se acorda discouturi intre 10 si 25% .

Pentru persoane fizice :
– Fiecare aparat adus si reparat in service reparatii laptopuri primeste un tichet de discount de 10% ce poate fi transmisibil.
– Aduceti 2 sau mai multe laptopuri in service laptop si primiti discount 10% la al 2-lea notebook in baza unui tichet de discount.
– Daca sunteti recomandat de catre un client al service reparatii laptopuri ( verificarea se face rapid pe baza numelui clientului ) si aveti tichetul de discount, primiti 10% reducere.
– Va intoarceti cu un alt laptop in service reparatii laptopuri ( verificarea se face rapid pe baza numelui clientului )si aveti tichetul de discount, primiti 10% reducere.

ATENTIE !

Tichetele de discount nu pot fi mai vechi de 6 luni!

Reducerile se acorda la manopera din capitolele –Preturi service laptop – si – Preturi servicii software– nu sunt incluse reduceri pentru componente ( ecrane, incarcatoare, baterii, carcasa, balamale, tastaturi, procesoare, hard-diskuri, memorii etc).

* Preturile sunt informative si pot suferi modificari.Pretul exact al reparatie il veti afla telefonic dupa diagnosticarea complexa.
* Pretul se achita in ziua in care se ridica laptopul de la reparat deci nu se fac plati in avans pentru niciuna din operatiuni.

Sună acum pentru ajutor! 0769.111.676