Service Laptop Hp

HP este o marcă extrem de cunoscută și cu o reputație foarte bună. Nu există birou în care să nu găsești cel puțin un produs fabricat de HP, fie că este numai imprimanta. Din păcate, daca la periferice sunt grozavi, laptopurile HP nu se ridică la același nivel.

Laptopurile HP divizia business au o oarecare robustete in costructie dar au fost in service laptop HP des intalnite cu probleme de racire. Mai ales daca laptopul nu a avut o curatare laptop eficienta si profesionala. Noi in service laptop HP after waranty recomandam curatarea laptopului prin desfacere, inlocuire pasta termica si modare racire macar odata la 6 luni.

In schimb laptopurile multimedia din seria Pavilion, incepand cu seriile Pavilion DV 6000, DV 9000, continuind cu Pavilion DV5, Pavilion DV6, Pavilion Dv7 si chiar cele din zilele noastre Seriile Pavilion G6, G7 au fost foarte des intalnite in service laptop HP – Reparatii Laptopuri cu multiple probleme.

Prima si ce mai des intalnita este cea a problemelor de placa video. O racire precara din constructie si necuratarea la timp a laptopului a facut ca imediat dupa iesirea din garantie sa prezinte artefacte, display neiluminat, lipsa imagine desi laptopul porneste si are activitate de hard,etc.

La noi in service laptop Hp - Reparatii Laptopuri aceste defecte sunt remediabile intr-un raport calitate-pret competitiv.

Noi va putem ajuta in acest sens !

In continuare vom incerca sa exemplificam defectele gasite de noi in functie de model, defecte ce au fost reparate in service-ul nostru cu succes.

Ventilator zgomotos laptop Hp

Ventilator zgomotos laptop Hp este o consecinta frecventa a laptopurilor ce nu sunt intretinute aducandu-le la curaterea interna regulat.

Utilizatorii de laptop Hp in special se plang adeseori la service laptop ca ventilatorul produce zgomote. De obicei, aceasta problema survine in urma impregnarii cu praf a paletelor, nemaiputandu-se realiza rotirea acestora sau blocarea efectiva a tijei rotor in stator din cauze multiple .

Pentru a indeparta acest neajuns puteti apela la service reparatii laptopuri. Dupa dezmembrarea si curatarea completa a echipamentului se elimina inclusiv rezidurile de praf, utilizand aer comprimat . Odata ce stratul de murdarie a fost eliminat de pe paletele de racire si aerisire, ventilatorul se va unge cu vaselina siliconica calitativa pentru a se invarti intr-un mod regulat, iar zgomotul produs va fi eliminat. In afara de aceasta, curatarea ventilatoarelor de racire si aerisire garanteaza, de asemenea, ca sistemul nu are probleme de supraincalzire.

Pentru o buna fumctionare in parametrii a laptopului noi recomandam ca aseasta operatiune sa fie facuta o data la 6 luni sau poate mai des in cazul in care laptopul functioneaza in conditii de praf excesiv.

In cazul in care zgomotul produs de ventilator este din alte cauze cum ar fi pale rupte, joc major in rulment sau in bucsa de teflon, etc. coolerul de la distribuitorii nostrii si se inlocuieste cu unul nou.

Pentru curatare completa laptop sau inlocuire cooler sau sistem de racire ne puteti contacta la "0769.111.676"

Defect si rezolvari Hp CQ56, CQ61, CQ62

Defect si rezolvari Hp CQ56, CQ61, CQ62. Ce defect? Defectele constatate de tehnicienii nostrii in service laptop fie ele defecte de serie sau izolate. Ce rezolvari? Cele gasite de noi pentru ca laptopul dvs. sa functioneze la fel ca la inceput. Daca defectul laptopului tau nu se regaseste aici, puteti aplica in rubrica online, din stanga oricarei pagini, SOLUTII PENTRU LAPTOPUL TAU . Specificati modelul exact si defectul cat mai detaliat si vom incerca impreuna sa gasim cele mai bune solutii la pretul cel mai mic.

Hp Compaq Presario CQ56 este un laptop destul de bun datorita configuratiei de ultima generatie care se incadreaza la categoria office.

Jocurile de ultima ora nu ruleaza la acest model la detalii maxime ci intre mediu si minim dar este un laptop simplu si fiabil la un pret bun.

Intrucat in service laptop a fost intalnit foarte rar si strict pentru curatare laptop, putem sa spunem ca avem de-a face cu un model bun.

Despre modelele HP CQ61 putem spune ca reprezinta multiproblema seriei. In cazul acestei serii de laptop, defectiunea comuna regasita in marea majoritate a cazurilor, apare dupa o rescriere de bios ca la DV5.

Asta nu inseamna ca chipsetul Northbridge si Video nu reprezinta problema comuna pe toate tipurile de CQ61.

Deasemenea, problemele pe alimentari, controller, etc. raman valabile iar necesitatea curatarii complete la 3-4 luni la fel valabila.

Service laptopuri va poate ajuta in aceasta problema intr-un timp rapid si la un pret bun.

Nu recomandam absolut in nici un caz interventiile amatoristice pe placa de baza, mai ales fara dotarea tehnica corespunzatoare .

Toate modelele HP CQ si nu numai, necesita reparatii placi de baza cu tehnologie corespunzatoare si asta va putem oferi in service-ul nostru, garantat.

Suntem un service laptopuri dotat corespunzator cu masini pentru dezlipit si lipit chipuri BGA-SMD conform standardelor RoHS si cu tehnicieni experimentati care pot sa faca fata si la cele mai dificile situatii.

CQ62 conform intrarilor din service-ul nostru si conform altor opinii este vazut ca un laptop office bun care a prezentat, pana acum, probleme pe alimentari si dupa 2 ani probleme de chip Nortbridge.

Necesita intretinerea corespunzatoare si utilizarea in masura posibilitatilor sale grafice pentru a functiona optim cat mai mult timp.

Utilizat corespunzator HP CQ62 este un model satisfacator pentru posesorii sai mai ales daca acestia fac totusi sacrificiul suprem de a renunta la jocurile ultra-moderne si performante.

Defect si rezolvari Hp G series

Defect si rezolvari Hp G series . Ce defect? Defectele constatate de tehnicienii nostrii in service laptop fie ele defecte de serie sau izolate. Ce rezolvari? Cele gasite de noi pentru ca laptopul dvs. sa functioneze la fel ca la inceput. Daca defectul laptopului tau nu se regaseste aici, puteti aplica in rubrica online, din stanga oricarei pagini, SOLUTII PENTRU LAPTOPUL TAU . Specificati modelul exact si defectul cat mai detaliat si vom incerca impreuna sa gasim cele mai bune solutii la pretul cel mai mic.

În căutarea unui laptop ieftin, pentru un utilizator de internet mediu, ceva office, puţină editare foto, Laptop HP G62vizionare filme, programare şi foarte puţine pretenţii pentru jocuri ne aruncam privirea asupra laptopului Hp G series reprezentat prin G60,G61, G62.

Experienta de service ne face sa spunem ca acesta este un model multiproblema.

La un pret redus de achizitionare si cu o carcasa clasica Hp, acest model s-a dorit a fi revolutionar pentru publicul mediu dar nu a avut rezultatul dorit.

Prezentand multiple probleme pe alimentari, la chipsetul Northbridge, controller, oscilator si nu numai, acest model a reprezentat un pas in jos in evolutia Hp.

Hp G61 si Hp G60 au avut si ele rare probleme la chipsetul Northbridge. Prezenta foarte rara in service ne face sa credem ca au fost totusi exceptii.

Hp G6 ne aminteste de calitatea Hp cunoscuta si prezenta lui in service doar pentru intretinere, ne face sa aplaudam utilizatorii constiinciosi.

Curatarea completa a laptopului este importanta si este recomandata o data la minim 3 luni in vederea mentinerii laptopului intr-o stare cat mai buna de functionare.

Service laptop va poate ajuta in aceasta problema intr-un timp rapid si la un pret competitiv.

Daca Hp G70 se mentine pe linia celor mai bune momentan, nu putem spune la fel si despe G71 si G72 care aduc problema chipsetului Video de la ATI in actualitate .

Hp G7 mentine Northbridge-ul ca problema principala din cauza unei raciri subdimensionate ce necesita curatare foarte des.

Nu recomandam absolut in nici un caz interventiile amatoristice pe placa de baza mai ales fara dotarea corespunzatoare tehnica.

Toata seria Hp G series si nu numai aceasta serie necesita reparatii cu tehnologie corespunzatoare si asta va putem oferi in service-ul nostru.

Suntem un service dotat corespunzator cu masini de lipit conform standardelor RoHS si cu tehnicieni dedicati electronicii care pot sa faca fata si la cele mai dificile situatii.

Defect si rezolvari HP F500 F700

Defect si rezolvari HP F500 F700. Ce defect? Defectele constatate de tehnicienii nostrii in service laptop fie ele defecte de serie sau izolate. Ce rezolvari? Cele gasite de noi pentru ca laptopul dvs. sa functioneze la fel ca la inceput. Daca defectul laptopului tau nu se regaseste aici, puteti aplica in rubrica online, din stanga oricarei pagini, SOLUTII PENTRU LAPTOPUL TAU . Specificati modelul exact si defectul cat mai detaliat si vom incerca impreuna sa gasim cele mai bune solutii la pretul cel mai mic.

Hp F500 este un model cu procesor AMD Sempron care se doreste a fi mai bun fata de alte modele anterioare.Dar pentru a se mentine raportul calitate pret optim Hp a ales sa-l imbrace in aceeasi carcasa simpla de plastic.

Intalnit destul de rar in service si prezentat doar cu lipsa imaginii ajungem la concluzia evidenta ca este un laptop bun pentru utilizarea, corespunzatoare, standard de acasa.

Problema frecventa acestui model ,gasita la noi in service laptop, o reprezinta chipsetul Nordbridge.

Reparatia necesita tehnologie la standarde RohS pentru a fi siguri ca reparatia este de durata.

Curatarea coolerului este importanta si este recomandata o data la minim 3 luni in vederea mentinerii laptopului intr-o stare cat mai buna de functionare.

Service-ul nostru va poate ajuta in aceasta problema intr-un timp rapid si la un pret competitiv.

Nu recomandam absolut in nici un caz interventiile amatoristice pe placa de baza mai ales fara dotarea tehnica corespunzatoare.

Hp F700 prezinta aceeasi problema de Nortbridge rezolvarea fiind aceasi.

Defect si rezolvari Hp dv6000, dv2000, dv9000

Defect si rezolvari Hp dv6000, dv2000, dv9000.Ce defect? Defectele constatate de tehnicienii nostrii in service laptop fie ele defecte de serie sau izolate. Ce rezolvari? Cele gasite de noi pentru ca laptopul dvs. sa functioneze la fel ca la inceput. Daca defectul laptopului tau nu se regaseste aici, puteti aplica in rubrica online, din stanga oricarei pagini, SOLUTII PENTRU LAPTOPUL TAU . Specificati modelul exact si defectul cat mai detaliat si vom incerca impreuna sa gasim cele mai bune solutii la pretul cel mai mic.

O serie de laptopuri multimedia, cu un design foarte reusit, multe conectivitati, bluetooth, wlan, telecomanda, o serie de laptopuri care iti ia ochii prin felul in care arata.

In general aceasta serie de laptopuri se numara printre cele performante, procesoare performante, placi grafice performante, memorii ram si hard diskuri de capacitate mare.

Insa din pacate mai toate au o problema cu placa grafica. Mai exact datorita unui sistem de racire deficitar si performantelor ridicate ale placilor grafice integrate pe placa de baza, au tendinta de a se supraincalzi. Acest fenomen combinat cu acumularile de praf din radiator datorate faptului ca nu sunt curatate, duc la dezlipirea cipului grafic de pe placa de baza.

Primele modelel la care s-au constatat probleme au fost hp pavilion dv 6000, dv 6500, dv 6700, dv 2000, dv 2500, dv 2700, dv 9000, dv 9500, dv 9700.

Simptomele acestor modele pot varia in functie de caz. Vom da cateva exemple de simptome:

– la pornirea laptopului ledurile se aprind, coolerul porneste, dar displayul ramane negru;
– la pornirea laptopului imaginea este afisata pe ecran de 4 sau 6 ori;
– la pornirea laptopului imaginea este afisata neclar, cu artefacte, dungi verticale de diferite culori, caractere necunoscute;
– inainte de dezlipirea cipului la modelele cu modulul video integrat in cipul northbridge poate inceta functionarea placii de retea wireless
– laptopul porneste timp de 1 secunda dupa care se stinge fara sa afiseze ceva pe display
– laptopul nu mai merge deloc

Curatarea coolerului este importanta si este recomandata o data la minim 3 luni in vederea mentinerii laptopului intr-o stare cat mai buna de functionare.

Service-ul nostru va poate ajuta in aceasta problema intr-un timp rapid si la un pret bun.

Nu recomandam absolut in nici un caz interventiile amatoristice pe placa de baza mai ales fara dotarea corespunzatoare tehnica.

Mentionam neaparat ca noi suntem un service dotat corespunzator cu masini de lipit conform standardelor ROhS.

Defect si rezolvari Hp Mini

Defect si rezolvari Hp Mini.Ce defect? Defectele constatate de tehnicienii nostrii in service laptop fie ele defecte de serie sau izolate. Ce rezolvari? Cele gasite de noi pentru ca laptopul dvs. sa functioneze la fel ca la inceput. Daca defectul laptopului tau nu se regaseste aici, puteti aplica in rubrica online, din stanga oricarei pagini, SOLUTII PENTRU LAPTOPUL TAU . Specificati modelul exact si defectul cat mai detaliat si vom incerca impreuna sa gasim cele mai bune solutii la pretul cel mai mic.

Laptopurile Hp Mini au starnit o mica revolutie la capitolul notebook intrucat au unit performanta cu o carcasa mica si eleganta.

La pret bun si cu un estetic ce striga brandul Hp cu mandrie, modele Hp Mini au parte de multi utilizatori tineri. Acesta este un lucru bun si de aceea il apreciem.

Pe de alta parte aceste laptopuri necesita o intretinere riguroasa datorita sistemului de racire subdimensionat.

Curatarea coolerului este importanta si este recomandata o data la minim 3 luni in vederea mentinerii laptopului intr-o stare cat mai buna de functionare.

Service-ul nostru va poate ajuta in aceasta problema intr-un timp rapid si la un pret competitiv.

Hp mini 110 este un exemplu de laptop bun si la pret rezonabil foarte regasit in randul tinerilor.

Pe de alta parte trebuie sa mentionam ca acest model si nu numai nu reactioneaza prea bine la “bai” de lichide.

Service-ul nostru a intalnit acest model numai in cadrul acestei conjuncturi in care s-a varsat lichid in laptop.

Hp mini 210 este un model finut care nu s-a prezentat in service laptop decat pentru curatari si balamale.

Carcasele fiind finute nu rezista la bruscari si lovituri, asa ca,recomandam utilizarea corespunzatoare a laptopului dumneavoastra.

Defect si rezolvari Hp seria NC

Defect si rezolvari Hp seria NC.Ce defect? Defectele constatate de tehnicienii nostrii in service laptop fie ele defecte de serie sau izolate. Ce rezolvari? Cele gasite de noi pentru ca laptopul dvs. sa functioneze la fel ca la inceput. Daca defectul laptopului tau nu se regaseste aici, puteti aplica in rubrica online, din stanga oricarei pagini, SOLUTII PENTRU LAPTOPUL TAU . Specificati modelul exact si defectul cat mai detaliat si vom incerca impreuna sa gasim cele mai bune solutii la pretul cel mai mic.

Printre cele mai intalnite defecte la seria NC intalnim chipsetul Southbridge si chipsetul Northbridge care necesita inlocuire profesionala in caz de defectare. Mentionez ca suntem un service dotat corespunzator cu masini de lipit conform standardelor ROhS.

Nu recomandam absolut in nici un caz interventiile amatoristice pe placa de baza mai ales fara dotarea corespunzatoare tehnica intrucat acestea pot provoca si alte defecte sau pot duce la distrugerea placii de baza.

Curatarea coolerului este importanta si este recomandata o data la minim 3 luni in vederea mentinerii laptopului intr-o stare cat mai buna de functionare.

Service-ul nostru va poate ajuta in aceasta problema intr-un timp rapid si la un pret competitiv.

Incepand cu hp nc4200 si hp nc8430 putem mentiona ca acestea sunt modelele care par a fi starurile seriei.

Intalnite rar in service acestea s-au dovedit a fi foarte bune in cazul in care au parte de utilizare si intretinere corespunzatoare.

Hp nc6000 este modelul cel mai des intalnit cu problema chipsetului Northbridge.

Reparatia necesita tehnologie la standarde RohS (care e intalnita in service la noi) pentru a se mentine.

La capitolul, problema chipset Southbridge se incadreaza hp nc6220 si hp nc6120.

Hp nc6400 este modelul cu probleme la alimentari care pot fi rezolvate de tehnicienii nostrii cu experienta.

Defect si rezolvari Hp Probook 6xxx

Defect si rezolvari Hp Probook 6xxx.Ce defect? Defectele constatate de tehnicienii nostrii in service laptop fie ele defecte de serie sau izolate. Ce rezolvari? Cele gasite de noi pentru ca laptopul dvs. sa functioneze la fel ca la inceput. Daca defectul laptopului tau nu se regaseste aici, puteti aplica in rubrica online, din stanga oricarei pagini, SOLUTII PENTRU LAPTOPUL TAU . Specificati modelul exact si defectul cat mai detaliat si vom incerca impreuna sa gasim cele mai bune solutii la pretul cel mai mic.

Hp Probook 6xxx cuprinde o varietate de modele des intalnite in service pe care vom incerca sa le detaliem putin in continuare.

La fel ca orice laptop intalnit pana acum si acesta necesita curatare ritualica o data la 3-4 luni pentru o functionare optima.

Service-ul nostru va poate ajuta in aceasta problema intr-un timp rapid si la un pret competitiv.

Nu recomandam absolut in nici un caz interventiile amatoristice pe placa de baza mai ales fara dotarea corespunzatoare tehnica.

Mentionam neaparat ca noi suntem un service dotat corespunzator cu masini de lipit conform standardelor ROhS. Hp 6550b este un model la care problema principala o reprezinta chipul Video si problemele secundare tin de alimentari.

Hp 6560b fiind mai rar intalnit ne-a incantat cu prezenta pentru intretinere si rescriere bios.

Hp 6910p si hp 6930p s-au dovedit a fi modele bune cu probleme rare pe alimentare.

Tot la categoria laptopurilor bune putem adauga hp compaq 2230s si hp compaq 6710s care incanta casele multor utilizatori cu performanta cunoscuta Hp.

Daca hp compaq 6820s si hp compaq 6735s au prezentat rar probleme la chipseturile Northbridge si Video nu la fel putem spune despre modelele urmatoare.

Hp compaq 6715s s-a demonstrat a fi problematic in privinta chipului Nothbridge si Video mai ales daca nu este reparat corespunzator.

Inlocuirea acestor chipuri necesita tehnologie corespunzatoare pentru o reparatie reusita si tocmai de aceea va asteptam cu incredere in service-ul nostru specializat.

Hp compaq 6730s este un model des intalnit in service laptop datorita problemelor la chipsetul Northbridge si la controller.

Modelele prezentate anterior mentin linia Hp totusi la un nivel ridicat intrucat rata de intrare in service este totusi mica in comparatie cu rata de cumparare.

Defect si rezolvari Hp 5xx si Hp 6xx

Defect si rezolvari Hp 5xx si Hp 6xx.Ce defect? Defectele constatate de tehnicienii nostrii in service laptop fie ele defecte de serie sau izolate. Ce rezolvari? Cele gasite de noi pentru ca laptopul dvs. sa functioneze la fel ca la inceput. Daca defectul laptopului tau nu se regaseste aici, puteti aplica in rubrica online, din stanga oricarei pagini, SOLUTII PENTRU LAPTOPUL TAU . Specificati modelul exact si defectul cat mai detaliat si vom incerca impreuna sa gasim cele mai bune solutii la pretul cel mai mic.

Daca vorbim despre hp 500 si hp 550 vom vorbi de bine. Aceste modele sunt rar intalnite in service iar motivele tin de intretinerea acestora.

La fel ca orice laptop intalnit pana acum si acesta necesita curatare o data la 3-4 luni pentru o functionare optima. Service-ul nostru va poate ajuta in aceasta problema intr-un timp rapid si la un pret competitiv.

Hp 530 este un model ce ne aminteste de Asus in ceea ce priveste problema mufei de alimentare des intalnita.

In paralel hp 515 este modelul cu problema chipsetului Northbridge dar asta nu inseamna ca este mai putin bun decat celelalte.

Hp 610 ramane fidel curatarilor ritualice si rar apare cu defecte pe alimentare.

Hp 615 insa nu este un model tot asa de bun ca predecesoarele sale prezentand probleme la chipsetul Northbridge, pe alimentari si chipset Southbridge.

Nu recomandam absolut in nici un caz interventiile amatoristice pe placa de baza mai ales fara dotarea tehnica corespunzatoare.

Mentionam neaparat ca noi suntem un service dotat corespunzator cu masini de lipit conform standardelor RoHS. Daca hp 620 si hp 625 mentin defectele intalnite si la hp 615, modelul hp 630 pare sa revina la calitatea cunoscuta Hp si sa “salveze” seria.

Intalnit in service strict pentru intretinere, hp 630 aminteste de ce brandul este respectat si cautat.

Defect si rezolvari Hp Probook 4xxx

Defect si rezolvari Hp Probook 4xxx.Ce defect? Defectele constatate de tehnicienii nostrii in service laptop fie ele defecte de serie sau izolate. Ce rezolvari? Cele gasite de noi pentru ca laptopul dvs. sa functioneze la fel ca la inceput. Daca defectul laptopului tau nu se regaseste aici, puteti aplica in rubrica online, din stanga oricarei pagini, SOLUTII PENTRU LAPTOPUL TAU . Specificati modelul exact si defectul cat mai detaliat si vom incerca impreuna sa gasim cele mai bune solutii la pretul cel mai mic.

Hp Probook 4xxx cuprinde o varietate de modele pe care vom incerca sa le detaliem putin in continuare. La fel ca orice laptop intalnit pana acum si acesta necesita curatare periodica o data la 3-4 luni pentru o functionare optima.

Service-ul nostru va poate ajuta in aceasta problema intr-un timp rapid si la un pret competitiv.

Hp 4310s este un model clasic Hp cu un pret opim si destul de bun. Experienta noastra de service ne-a adus fata in fata cu acest model rar, asa ca putem spune ca este mai bun decat isi imagineaza multa lume.

La noi acest model a aparut strict pentru intretinere si mufa de alimentare. Hp 4510s este modelul business low-costs destul de intalnit in service. Chipsetul Video pare a fi defectul principal ,urmat de chipsetul Northbridge si alimentari.

Nu recomandam absolut in nici un caz interventiile amatoristice pe placa de baza mai ales fara dotarea tehnica corespunzatoare.

Mentionam neaparat ca noi suntem un service dotat corespunzator cu masini de lipit conform standardelor RoHS.

Hp 4515s calca pe urmele predecesorilor sai pastrandu-si principala problema la chipsetul Northbridge dar manifestand si necesitatea unor rescrieri de bios.

Hp 4520s readuce chipsetul Video ca defect principal, curatarea periodica obligatorie si memoriile video. Hp 4530s s-a dovedit a fi un model mai problematic.

Prezentandu-se cu lipsa imaginii sau nu mai porneste deloc acest model s-a dovedit dificil uneori la reparatii necesitand inlocuirea chipsetului grafic, a PCH-ului, a MCH-ului, a Southbridge-ului si sa nu uitam si de problemele pe alimentari.

Service-ul nostru va poate ajuta in orice problema survenita laptopului dumneavoastra intrucat detinem echipament adecvat pentru repararea lui si tehnicieni cu experienta.

De aceea noi va recomandam sa aduceti in service laptopul imediat ce incepe sa manifeste anumite defecte pentru a fi reparat corespunzator de catre tehnicieni experimentati si cu aparatura tehnica corespunzatoare.

Hp 4535s in comparatie cu Hp 4530s s-a dovedi a fi un model mai bun si rar intalnit in service laptop. Prezenta lui a fost necesara pentru intretinere si intr-un singur caz pentru inlocuirea procesorului defect.

Hp 4710s este un model cu carcasa din plastic ce ajuta astfel la reducerea costului dar mentinand calitatea cunoscuta Hp.

Singurul defect intalnit la acest model de-a lungul timpului a fost chipsetul Video si tragem astfel concluzia ca este un model reusit si rentabil. Intalnit rar in service mentine necesitatea curatarii la 3-4 luni pentru o functionare corespunzatoare la fel ca si hp 4730s.

Service-ul nostru va poate ajuta in aceasta problema intr-un timp rapid si la un pret competitiv. Hp 4720s pastreaza traditia problemelor intalnite la hp 4710s si hp 4730s.

Defect si rezolvari Hp seria NW

Defect si rezolvari Hp seria NW.Ce defect? Defectele constatate de tehnicienii nostrii in service laptop fie ele defecte de serie sau izolate. Ce rezolvari? Cele gasite de noi pentru ca laptopul dvs. sa functioneze la fel ca la inceput. Daca defectul laptopului tau nu se regaseste aici, puteti aplica in rubrica online, din stanga oricarei pagini, SOLUTII PENTRU LAPTOPUL TAU . Specificati modelul exact si defectul cat mai detaliat si vom incerca impreuna sa gasim cele mai bune solutii la pretul cel mai mic.

Fie ca vorbim despre hp nw8240, hp nw8440 sau hp nw9440 seria NW manifesta aceleasi probleme ca seria NX la capitolul curatare si display.

Printre cele doua defecte cunoscute mai intalnim chipsetul Southbridge care necesita inlocuire profesionala in caz de defectare.

Mentionez neaparat ca noi suntem un service dotat corespunzator cu masini de lipit conform standardelor RoHS.

Nu recomandam absolut in nici un caz interventiile amatoristice pe placa de baza mai ales fara dotarea tehnica corespunzatoare.

Curatarea coolerului este importanta si este recomandata o data la minim 3-4 luni in vederea mentinerii laptopului intr-o stare cat mai buna de functionare.

Service laptop va poate ajuta in aceasta problema intr-un timp rapid si la un pret competitiv.

Defect si rezolvari Hp seria NX

Defect si rezolvari Hp seria NX.Ce defect? Defectele constatate de tehnicienii nostrii in service laptop fie ele defecte de serie sau izolate. Ce rezolvari? Cele gasite de noi pentru ca laptopul dvs. sa functioneze la fel ca la inceput. Daca defectul laptopului tau nu se regaseste aici, puteti aplica in rubrica online, din stanga oricarei pagini, SOLUTII PENTRU LAPTOPUL TAU . Specificati modelul exact si defectul cat mai detaliat si vom incerca impreuna sa gasim cele mai bune solutii la pretul cel mai mic.

Intrucat sunt mai multe modele NX vom prezenta pe scurt cateva din problemele intalnite in service laptop si modelele carora le corespund.

Astfel putem spune despre nx 6110 faptul ca “nu booteaza” este principalul defect si este cauzat de chipsetul Southbridge care necesita inlocuire profesionala.

Mentionez neaparat ca noi suntem un service dotat corespunzator cu masini de lipit conform standardelor RoHS.

Hp nx 6125 este un model la care display-ul pare a fi principala problema in sensul durabilitatii.

Service-ul nostru va poate ajuta in acest sens inlocuind display-ul cu succes si nu numai.

Hp nx 6310 a prezentat problemele tipice ce tin de display dar si probleme rare pe alimentari.

Hp nx 6325 ramane problematic la calitatea display-ului si aminteste despre nevoia curatarii, incalzindu-se daca nu este intretinut corespunzator.

Curatarea coolerului este importanta si este recomandata o data la minim 3-4 luni in vederea mentinerii laptopului intr-o stare cat mai buna de functionare.

Service-ul nostru va poate ajuta in aceasta problema intr-un timp rapid si la un pret competitiv. Hp nx 7400 si hp nx9420 aduc deja in service un tipar in ceea ce priveste display-ul si curatarea periodica.

Chiar daca vorbim despre inlocuirea totala a display-ului sau schimbarea lampii acestuia, putem spune ca service-ul nostru va poate rezolva defectele cu succes.

Hp nx 8220 este modelul seria NX ce prezinta cea mai mica rata de succes. Problemele cel mai des intalnite sunt “lipsa imaginii” si “loop reboot” iar rezolvarea acestora tine de display, de chipsetul Northbridge si de Video. Hp nx 8220 face mai dificila reparatia intrucat este model destul de vechi incat piesele necesare sa fie deja rare.

Service-ul nostru intotdeauna face tot posibilul ca reparatiile sa fie efectuate corespunzator si cu tehnologia necesara.

Mentionez neaparat ca noi suntem un service dotat corespunzator cu masini de lipit conform standardelor RoHS. Nu recomandam absolut in nici un caz interventiile amatoristice pe placa de baza mai ales fara dotarea tehnica corespunzatoare.

Defect si rezolvari Hp TX1000

Defect si rezolvari Hp TX1000.Ce defect? Defectele constatate de tehnicienii nostrii in service laptop fie ele defecte de serie sau izolate. Ce rezolvari? Cele gasite de noi pentru ca laptopul dvs. sa functioneze la fel ca la inceput. Daca defectul laptopului tau nu se regaseste aici, puteti aplica in rubrica online, din stanga oricarei pagini, SOLUTII PENTRU LAPTOPUL TAU . Specificati modelul exact si defectul cat mai detaliat si vom incerca impreuna sa gasim cele mai bune solutii la pretul cel mai mic.

HP Pavillion tx1000 Tablet PC dedicat pentru Windows Vista care foloseste procesorul AMD Turion 64 X2 series si chipset NVIDIA GeForce Go 6150. Defectele acestor laptopuri apar deseori rapid incepand in general cu supraincalzirea si suprasolicitarea sistemelor.

Curatarea coolerului este importanta si este recomandata o data la minim 3-4 luni in vederea mentinerii laptopului intr-o stare cat mai buna de functionare.

Service-ul nostru va poate ajuta in aceasta problema intr-un timp rapid si la un pret competitiv.

In timp aceste laptopuri au manifestat defecte care includ webcam-ul, sunetul, boxele, bios-ul, wireless-ul si alimentarile.

Service-ul nostru va poate ajuta in orice problema survenita laptopului dumneavoastra intrucat detinem echipament adecvat pentru repararea lui si tehnicieni cu experienta.

Defect si rezolvari Hp TX2

Defect si rezolvari Hp TX2.Ce defect? Defectele constatate de tehnicienii nostrii in service laptop fie ele defecte de serie sau izolate. Ce rezolvari? Cele gasite de noi pentru ca laptopul dvs. sa functioneze la fel ca la inceput. Daca defectul laptopului tau nu se regaseste aici, puteti aplica in rubrica online, din stanga oricarei pagini, SOLUTII PENTRU LAPTOPUL TAU . Specificati modelul exact si defectul cat mai detaliat si vom incerca impreuna sa gasim cele mai bune solutii la pretul cel mai mic.

Defectele acestor laptopuri apar deseori rapid incepand in general cu supraincalzirea si suprasolicitarea sistemelor.

Curatarea coolerului este importanta si este recomandata o data la minim 3-4 luni in vederea mentinerii laptopului intr-o stare cat mai buna de functionare.

Service-ul nostru va poate ajuta in aceasta problema intr-un timp rapid si la un pret competitiv. De asemenea va sugeram sa ne contactati si pentru alte probleme cum ar fi blocarea sistemului, bazait la alimentator, lipsa imaginii, restartarea automata, etc.

Service laptop va poate ajuta in orice problema survenita laptopului dumneavoastra intrucat detinem echipament adecvat pentru repararea lui si tehnicieni cu experienta.

Cel mai des defect intalnit in service-ul nostru este dat de chipsetul Video care provoaca lipsa imaginii in timp. Reparat amatoristic acest tip de chipset nu numai ca nu va rezista in timp dar va provoca si alte probleme in cascada.

Mentionez neaparat ca noi suntem un service dotat corespunzator cu masini de lipit conform standardelor RoHS. Nu recomandam absolut in nici un caz interventiile neautorizate pe placa de baza mai ales fara dotarea tehnica corespunzatoare.

Defect si rezolvari Hp TX2000

Defect si rezolvari Hp TX2000.Ce defect? Defectele constatate de tehnicienii nostrii in service laptop fie ele defecte de serie sau izolate. Ce rezolvari? Cele gasite de noi pentru ca laptopul dvs. sa functioneze la fel ca la inceput. Daca defectul laptopului tau nu se regaseste aici, puteti aplica in rubrica online, din stanga oricarei pagini, SOLUTII PENTRU LAPTOPUL TAU . Specificati modelul exact si defectul cat mai detaliat si vom incerca impreuna sa gasim cele mai bune solutii la pretul cel mai mic.

HP Pavillion TX2000 Tablet PC este modelul updatat a lui TX1000.

Defectele acestor laptopuri,HP Pavilion TX2000 si TX1000 ,apar deseori rapid incepand in general cu supraincalzirea si suprasolicitarea sistemelor.

Curatarea coolerului este importanta si este recomandata o data la minim 3-4 luni in vederea mentinerii laptopului intr-o stare cat mai buna de functionare.

Service-ul nostru va poate ajuta in aceasta problema intr-un timp rapid si la un pret competitiv.

De asemenea va sugeram sa ne contactati si pentru alte probleme cum ar fi blocarea sistemului, bazait la alimentator, lipsa imaginii, restartarea automata, etc.

Service-ul nostru va poate ajuta in orice problema survenita laptopului dumneavoastra intrucat detinem echipament adecvat pentru repararea lui si tehnicieni cu experienta.

Defect si rezolvari Hp ZD7000, ZD8000

Defect si rezolvari Hp ZD7000, ZD8000.Ce defect? Defectele constatate de tehnicienii nostrii in service laptop fie ele defecte de serie sau izolate. Ce rezolvari? Cele gasite de noi pentru ca laptopul dvs. sa functioneze la fel ca la inceput. Daca defectul laptopului tau nu se regaseste aici, puteti aplica in rubrica online, din stanga oricarei pagini, SOLUTII PENTRU LAPTOPUL TAU . Specificati modelul exact si defectul cat mai detaliat si vom incerca impreuna sa gasim cele mai bune solutii la pretul cel mai mic.

In cazul acestor doua modele, Hp ZD7000 si ZD8000, defectele sunt manifestate prin lipsa imaginii.
Acum defectele pot surveni de la chipset dar si de la o simpla incalzire. Curatarea acestor modele este necesara des si neaparat realizata corespunzator altfel poate provoca defecte in cascada.
Service laptop va poate ajuta in aceasta problema intr-un timp rapid si la un pret competitiv.
Din pacate insa rata de rezolvare a problemelor la aceste modele este foarte mica intrucat reparatiile nu se mentin.
Modelele acestea se incadreaza perfect la expresia “merge bine pana nu mai merge”.
Nu recomandam absolut in nici un caz interventiile amatoristice pe placa de baza mai ales fara dotarea tehnica corespunzatoare,intrucat acestea pot dauna total laptopului.

Defect si rezolvari Hp DV4

Defect si rezolvari Hp DV4.Ce defect? Defectele constatate de tehnicienii nostrii in service laptop fie ele defecte de serie sau izolate. Ce rezolvari? Cele gasite de noi pentru ca laptopul dvs. sa functioneze la fel ca la inceput. Daca defectul laptopului tau nu se regaseste aici, puteti aplica in rubrica online, din stanga oricarei pagini, SOLUTII PENTRU LAPTOPUL TAU . Specificati modelul exact si defectul cat mai detaliat si vom incerca impreuna sa gasim cele mai bune solutii la pretul cel mai mic.

Hp DV 4 este un laptop care nu s-a prezentat in numeroase cazuri in service-ul reparatii laptopuri.
La fel ca orice laptop intalnit pana acum si acesta necesita curatare periodica o data la 3-4 luni pentru o functionare optima.
Service laptop va poate ajuta in aceasta problema intr-un timp rapid si la un pret competitiv.
Intrebarea ar fi daca Hp DV 4 este un laptop de calitate superioara fata de altele sau pur si simplu are parte de utilizatorii optimi.

In orice caz problema acestui model o reprezinta curatarea si rar chipsetul Video. Acum trebuie sa mentionam ca ramane valabila expresia “Asa cum il pastrezi asa il ai!” si nu recomandam sub nici o forma varsarea lichidelor pe tastatura sau scaparea laptopului pe jos.

Utilizarea corespunzatoarea a laptopului si intretinerea acestuia poate face ca Hp DV 6 sa devina cel mai bun laptop pentru posesor.

Defect si rezolvari Hp DV7

Defect si rezolvari Hp DV7.Ce defect? Defectele constatate de tehnicienii nostrii in service laptop fie ele defecte de serie sau izolate. Ce rezolvari? Cele gasite de noi pentru ca laptopul dvs. sa functioneze la fel ca la inceput. Daca defectul laptopului tau nu se regaseste aici, puteti aplica in rubrica online, din stanga oricarei pagini, SOLUTII PENTRU LAPTOPUL TAU . Specificati modelul exact si defectul cat mai detaliat si vom incerca impreuna sa gasim cele mai bune solutii la pretul cel mai mic.

Hp DV 7 este un model multimedia de la Hp care ofera utilizatorului sunet foarte bun, wireless performant si grafica buna dar neferit de cunoscutele probleme HP DV7.

Salutăm folosirea rezoluţiei de 1600×900, cât se poate de potrivită pentru dimensiunile ecranului. Din păcate, placa video nu este atât de performantă încât să rulăm jocuri actuale la rezoluţia nativă a ecranului.
În timpul funcţionării şi în mod special atunci când sunt rulate jocuri, restpad-ul se încălzeşte în partea stângă. Carcasa poate deveni mai fierbinte în stânga tastaturii, în jurul fantei de aerisire.

Sistemul de răcire nu este foarte zgomotos în regim de lucru intens dar acesta necesita curatare o data la 3-4 luni pentru o functionare optima.
Service-ul nostru prin serviciul Curatare Completa Laptop va poate ajuta in aceasta problema intr-un timp rapid si la un pret competitiv.

Defectul principal al acestui model il reprezinta chipsetul Video/Northbridge in functie de configuratie dar sa nu uitam si de procesorul AMD care este un pic sub media laptopului.

Reparat amatoristic acest tip de chipset nu numai ca nu va rezista in timp dar va provoca si alte defecte in cascada. Mentionez neaparat ca noi suntem un service dotat corespunzator cu masini de lipit conform standardelor RoHS.

Nu recomandam absolut in nici un caz interventiile amatoristice pe placa de baza mai ales fara dotarea tehnica corespunzatoare.

Defect si rezolvari Hp DV6

Defect si rezolvari Hp DV6.Ce defect? Defectele constatate de tehnicienii nostrii in service laptop fie ele defecte de serie sau izolate. Ce rezolvari? Cele gasite de noi pentru ca laptopul dvs. sa functioneze la fel ca la inceput. Daca defectul laptopului tau nu se regaseste aici, puteti aplica in rubrica online, din stanga oricarei pagini, SOLUTII PENTRU LAPTOPUL TAU . Specificati modelul exact si defectul cat mai detaliat si vom incerca impreuna sa gasim cele mai bune solutii la pretul cel mai mic. HP Dv 6 este o serie eleganta cu o baterie performanta cand este noua. Dar eleganta nu tine si de eficienta. La fel ca orice laptop intalnit pana acum si acesta necesita curatare periodica o data la 3-4 luni pentru o functionare optima.

Service-ul nostru va poate ajuta in aceasta problema intr-un timp rapid si la un pret competitiv.

De-a lungul timpului s-a constatat in service-ul nostru faptul ca problema principala a acestui model o constituie chipsetul Northbridge/Video in functie de configuratie si caz.

Reparat amatoristic acest tip de chipset nu numai ca nu va rezista in timp dar va provoca si alte probleme in cascada.

Mentionez neaparat ca noi suntem un service dotat corespunzator cu masini de lipit conform standardelor RoHS.

Nu recomandam absolut in nici un caz interventiile amatoristice pe placa de baza mai ales fara dotarea corespunzatoare tehnica.

Daca defectul principal este chipsetul Nordbridge asta nu inseamna ca toate problemele pot fi reparate prin inlocuirea acestuia.

Probleme mai intalnim aleator si la LVDS, Bios, alimentari si nu numai. Acum trebuie sa mentionam ca ramane valabila expresia “Asa cum il pastrezi asa il ai!” si nu recomandam sub nici o forma varsarea lichidelor pe tastatura sau scaparea laptopului pe jos.

Utilizarea corespunzatoarea a laptopului si intretinerea acestuia poate face ca DV 6 sa devina cel mai bun laptop pentru posesor.

Defect si rezolvari Hp DV5

Defect si rezolvari Hp DV5. Ce defect? Defectele constatate de tehnicienii nostrii in service laptop fie ele defecte de serie sau izolate. Ce rezolvari? Cele gasite de noi pentru ca laptopul dvs. sa functioneze la fel ca la inceput. Daca defectul laptopului tau nu se regaseste aici, puteti aplica in rubrica online, din stanga oricarei pagini, SOLUTII PENTRU LAPTOPUL TAU . Specificati modelul exact si defectul cat mai detaliat si vom incerca impreuna sa gasim cele mai bune solutii la pretul cel mai mic.

In cazul acestei serii de laptop,Hp DV5, defectiunea comuna regasita in marea majoritate a cazurilor, apare dupa o rescriere de bios.

Simpla, in acceptiunea producatorului care are publicat pe site zeci de versiuni ale aceluiasi produs.

Procedura de identificare exacta a modelului, aparent simpla, este destul de complexa.

Sunt multe tipuri de configuratii pentru acelasi model cu componente diferite deci un bios diferit.

Inainte de a incepe efectiv operiatiunea un prim sfat este sa incercati sa identificati exact ce model si ce configuratie exacta aveti in interiorul frumoasei carcase branduita HP.

Un bun pas ar fi instalarea unui software pentru identificarea componentelor gen everest sau ceva similar. Urmatoarea operatiune, cea mai importanta de fapt, este sa cautati cu atentie modelul dumneavostra de laptop dupa serialul si componentele afisate de acel software.

Ar fi de preferat ca sistemul de operare sa fie curat. Fara zeci de programe care ruleaza in background, fara un antivirus care solicita jumatate din capacitatea de procesare a sistemului.

Asigurati-va ca bateria este incarcata peste 10% din capacitate si cablul de alimentare este conectat la retea, plus, bine si stabil atasat computerului dvs.

Instalati software-ul gasit in arhiva descarcata de pe site-ul producatorului. Incercati sa urmati pasii cu exactitate si aveti rabdare sa se execute toate taskurile cerute de acesta.

Daca printr-o nefericita coincidenta ati ramas fara tensiune sau s-a blocat ceva, incercati sa nu urmati sfaturile neavizate si lipsite de experienta ale bunilor tutori prezenti cu diverse articole si filmulete pe internet.

Incercati sa ajungeti la service unde tehnicieni care au intalnit des aceste cazuri va pot ajuta cu un sfat si cu depanarea efectiva a problemei.

Hai sa discutam mai multe despre problema ta. Ne gasesti de luni pana vineri, de la orele 9 la 18, la 0769.111.676 sau contact@reparatii-laptopuri.ro.