Service Laptop MSI

La noi in service laptop MSI am intalnit un brand cu putine probleme de service de natura electronica ci mai degraba probleme de design al carcasei.

Modelel mai vechi service laptop MSIdin seria EX,CX,GX,CR,VR cu dimensiunea de 15,4 inch cat si cele de 17 inch au fost deficitare pe partea de cooler si heatsink-pipe.Coolerul are un zgomot deranjant chiar si dupa numai 3 luni de la cumparare.Solutia propusa de MSI a fost curatarea completa si schimbarea modelului de rotor din cooler. Astfel problema de zgomot si racire a fost rezolvata cu succes.

Un alt punct foarte slab al acestui brand au fost balamalele pentru absolut toate modelele si dimendiunile de display laptop.

Slabirea balamalei a dus in timp la ruperea braketilor si la distrugerea capacului de display si a ramei de display.Atunci cand au prins un pic de joc trebuie sa veniti in service laptop MSi postgarantie pentru gresarea balamalelor si strangerea corecta a suruburilor de pe cover si astfel problema e rezolvata si laptopul functional pentru inca multi ani.

In rest un Brand ale carui laptopuri au avut un raport calitate – pret laudabil indiferent daca au fost modele de office, multimedia sau gaming.

Noi va putem ajuta in acest sens !

In continuare vom incerca sa exemplificam defectele gasite de noi in functie de model, defecte ce au fost reparate in service-ul nostru cu succes.

Ventilator zgomotos laptop MSI

Ventilator zgomotos laptop MSI este o consecinta frecventa a laptopurilor ce nu sunt intretinute aducandu-le la curaterea interna regulat.

Utilizatorii de laptop MSI in special se plang adeseori la service laptop ca ventilatorul produce zgomote. De obicei, aceasta problema survine in urma impregnarii cu praf a paletelor, nemaiputandu-se realiza rotirea acestora sau blocarea efectiva a tijei rotor in stator din cauze multiple .

Pentru a indeparta acest neajuns puteti apela la service reparatii laptopuri. Dupa dezmembrarea si curatarea completa a echipamentului se elimina inclusiv rezidurile de praf, utilizand aer comprimat . Odata ce stratul de murdarie a fost eliminat de pe paletele de racire si aerisire, ventilatorul se va unge cu vaselina siliconica calitativa pentru a se invarti intr-un mod regulat, iar zgomotul produs va fi eliminat. In afara de aceasta, curatarea ventilatoarelor de racire si aerisire garanteaza, de asemenea, ca sistemul nu are probleme de supraincalzire.

Pentru o buna fumctionare in parametrii a laptopului noi recomandam ca aseasta operatiune sa fie facuta o data la 6 luni sau poate mai des in cazul in care laptopul functioneaza in conditii de praf excesiv.

In cazul in care zgomotul produs de ventilator este din alte cauze cum ar fi pale rupte, joc major in rulment sau in bucsa de teflon,etc. coolerul de la distribuitorii nostrii si se inlocuieste cu unul nou.

Pentru curatare completa laptop sau inlocuire cooler sau sistem de racire ne puteti contacta la "0769.111.676"

Hai sa discutam mai multe despre problema ta. Ne gasesti de luni pana vineri, de la orele 9 la 18, la 0769.111.676 sau contact@reparatii-laptopuri.ro.