Service Laptop Fujitsu

Service laptop fujitsu? Fujitsu Siemens Defect ? Ce defect ? Bune intrebari.

Un defect des intalnit in cazurile laptopurilor Fujitsu Siemens in special cele cu chipset SiS il prezentam in randurile ce urmeaza:

In general, producatorul, foloseste acelasi tip de carcasa pentru marea majoritate a modelelor. In cazul celor cu acest tip de chipset, combinatia carcasa subansamble este una mai putin fericita. Arhitectura SiS sau VIA face ca northbridge -ul din aceste configuratii sa se incalzeasca ceva mai tare. Intre carcasa laptopului si acest chip se afla un distantier din cauciuc care din cauza temperaturilor la care este supus isi schimba proprietatile, se lipeste de carcasa si de chip. Dupa o perioada mai lunga acesta devine rigid plus perfect lipit de carcasa si de componenta.

Avand in vedere ca temperaturile cresc de-a lungul timpului de utilizare din cauza ca se acumuleaza cantitati substantiale de praf in sistemul de racire, aliajul cu ajutorul caruia este lipit chipsetul pe placa de baza ajunge la temperatura de topire iar carcasa de plastic forteaza chipsetul de care este atasat prin intermediul acelei bucati de cauciuc sa se desprinda. Simptomele in acest caz sunt cele presupus intalnite si in cazul dumneavoastra: nu porneste. Sfatul nostru este ca in cazul in care va puteti dispensa de laptop o scurta perioada de timp sa il aduceti in service. Este o operatiune de lipire care are nevoie de foarte mare atentie si de dispozitive specializate in acest tip de operatiuni. O solutie temporara este sa incercati sa presati zona respectiva dar asta nu va solutiona in intregime si definitiv problema.

Noi va putem ajuta in acest sens !

In continuare vom incerca sa exemplificam defectele gasite de noi in functie de model, defecte ce au fost reparate in service-ul nostru cu succes.

Ventilator zgomotos laptop Fujitsu

Ventilator zgomotos laptop Fujitsu este o consecinta frecventa a laptopurilor ce nu sunt intretinute aducandu-le la curaterea interna regulat.

Utilizatorii de laptop FUJITSU in special se plang adeseori la service laptop ca ventilatorul produce zgomote. De obicei, aceasta problema survine in urma impregnarii cu praf a paletelor, nemaiputandu-se realiza rotirea acestora sau blocarea efectiva a tijei rotor in stator din cauze multiple .

Pentru a indeparta acest neajuns puteti apela la service reparatii laptopuri. Dupa dezmembrarea si curatarea completa a echipamentului se elimina inclusiv rezidurile de praf, utilizand aer comprimat . Odata ce stratul de murdarie a fost eliminat de pe paletele de racire si aerisire, ventilatorul se va unge cu vaselina siliconica calitativa pentru a se invarti intr-un mod regulat, iar zgomotul produs va fi eliminat. In afara de aceasta, curatarea ventilatoarelor de racire si aerisire garanteaza, de asemenea, ca sistemul nu are probleme de supraincalzire.

Pentru o buna fumctionare in parametrii a laptopului noi recomandam ca aseasta operatiune sa fie facuta o data la 6 luni sau poate mai des in cazul in care laptopul functioneaza in conditii de praf excesiv.

In cazul in care zgomotul produs de ventilator este din alte cauze cum ar fi pale rupte, joc major in rulment sau in bucsa de teflon,etc. coolerul de la distribuitorii nostrii si se inlocuieste cu unul nou.

Pentru curatare completa laptop sau inlocuire cooler sau sistem de racire ne puteti contacta la "0769.111.676"

Defect si rezolvari Fujitsu Lifebook e8210 e8410

Defect si rezolvari Fujitsu Lifebook e8210 e8410.Ce defect? Defectele constatate de tehnicienii nostrii in service laptop fie ele defecte de serie sau izolate. Ce rezolvari? Cele gasite de noi pentru ca laptopul dvs. sa functioneze la fel ca la inceput. Daca defectul laptopului tau nu se regaseste aici, puteti aplica in rubrica online, din stanga oricarei pagini, SOLUTII PENTRU LAPTOPUL TAU . Specificati modelul exact si defectul cat mai detaliat si vom incerca impreuna sa gasim cele mai bune solutii la pretul cel mai mic.

Fujitsu LifeBook E8210 / E8410 dispune de o autonomie de lucru foarte mare, de pana la 6 ore (model nou), datorita bateriei puternice.

Este potrivit pentru persoanele aflate in permanenta miscare cu multiple posibilitati de conectare.

Dispune de Chipset Video NVidia sau ATI dorindu-si o generare grafica perfecta dar care ramane doar o dorinta.

Defectele acestui tip de laptop sunt evidente daca tinem cont de anterioarele modele: nu da imagine, nu mai merge, da artefacte.

Toate aceste defecte au fost rezolvate cu succes de tehnicientii nostrii si cauza principala s-a dovedit a fi chiar Chipsetul Video cu care se mandreste acest model.

Neaparat trebuie sa mentionam ca noi NU facem si NU incurajam relipirea chipului prin metode de reflow sau alte metode empirice vazute pe net ce nu pot garanta functionarea in parametrii a chipului.

Metodele empirice pot provoca daune mult prea mari in urma carora tehnicienii adevarati (pe care ii puteti intalni in service-ul nostru) nu mai au cum sa le remedieze.

Sugeram desigur ca metoda de prevenire a acestor defectiuni sa se realizeze curatari cat mai dese (recomandat la 6 luni ) a sistemului de racire si inlocuirea pastei termoconductoare in service laptop.

Defect si rezolvari Fujitsu Amilo Xa 2528

Defect si rezolvari Fujitsu Amilo Xa 2528.Ce defect? Defectele constatate de tehnicienii nostrii in service laptop fie ele defecte de serie sau izolate. Ce rezolvari? Cele gasite de noi pentru ca laptopul dvs. sa functioneze la fel ca la inceput. Daca defectul laptopului tau nu se regaseste aici, puteti aplica in rubrica online, din stanga oricarei pagini, SOLUTII PENTRU LAPTOPUL TAU . Specificati modelul exact si defectul cat mai detaliat si vom incerca impreuna sa gasim cele mai bune solutii la pretul cel mai mic.

Amilo Xa 2528 are chipset northbridge si video NVidia care se doreste a fi un pic mai performant decat “geamanul” sau Xi 2528.

Defectele cele mai intalnite la acest model nu sunt greu de ghicit.

Daca laptopul nu mai da imagine dar porneste sau da imagine dar cu artefacte, chipsetul northbridge si/sau video NVidia este de vina.

Intrucat noi suntem un service dotat corespunzator cu masini de lipit conform standardelor RoHS putem remedia problema.

Atentie! In service laptop propriu NU facem si NU incurajam relipirea chipului prin metode de reflow sau alte metode empirice vazute pe net ce nu pot garanta functionarea in parametrii a chipului.

Ca metoda de prevenire a acestor defectiuni se recomanda curatare cat mai des (recomandat la 6 luni ) a sistemului de racire si inlocuirea pastei termoconductoare in service laptop.

Defect si rezolvari Fujitsu Amilo Xi2528

Defect si rezolvari Fujitsu Amilo Xi2528.Ce defect? Defectele constatate de tehnicienii nostrii in service laptop fie ele defecte de serie sau izolate. Ce rezolvari? Cele gasite de noi pentru ca laptopul dvs. sa functioneze la fel ca la inceput. Daca defectul laptopului tau nu se regaseste aici, puteti aplica in rubrica online, din stanga oricarei pagini, SOLUTII PENTRU LAPTOPUL TAU . Specificati modelul exact si defectul cat mai detaliat si vom incerca impreuna sa gasim cele mai bune solutii la pretul cel mai mic.

Acest model de Fujitsu Amilo Xi2528 este realizat in scopul confortului unui PC mobil dar nu atat de eficient ca design.

Ca si la predecesoarele modele problema balamalelor continua dar display-ul de 17″ merita.

Majoritatea posesorilor de Xi 2528 admit ca au achizitionat acel laptop special pentru capacitatea display-ului si utilizarea pentru programe avansate ce necesita Video performant sau jocuri.

Defectele cele mai intalnite la acest model nu sunt greu de ghicit. Daca laptopul nu mai da imagine dar porneste sau da imagine dar cu artefacte, chipsetul video NVidia este de vina.

Intrucat noi suntem un service dotat corespunzator cu masini de lipit conform standardelor RoHS putem remedia problema.

Atentie! In service laptop propriu NU facem si NU incurajam relipirea cipului prin metode de reflow sau alte metode empirice vazute pe net ce nu pot garanta functionarea in parametrii a cipului.

Ca metoda de prevenire a acestor defectiuni se recomanda curatare cat mai des (recomandat la 6 luni ) a sistemului de racire si inlocuirea pastei termoconductoare in service laptop.

Defect si rezolvari Fujitsu Amilo Pa3553

Defect si rezolvari Fujitsu Amilo Pa3553.Ce defect? Defectele constatate de tehnicienii nostrii in service laptop fie ele defecte de serie sau izolate. Ce rezolvari? Cele gasite de noi pentru ca laptopul dvs. sa functioneze la fel ca la inceput. Daca defectul laptopului tau nu se regaseste aici, puteti aplica in rubrica online, din stanga oricarei pagini, SOLUTII PENTRU LAPTOPUL TAU . Specificati modelul exact si defectul cat mai detaliat si vom incerca impreuna sa gasim cele mai bune solutii la pretul cel mai mic.

Acest model,Amilo Pa3553, in deosebi are un northbridge AMD cu video Ati in comparatie cu “fratele” lui Pa 3515 care are video integrat.

Ca si la Pa 3515 observam conform intrarilor din service-ul nostru aceleasi doua defecte foarte des intalnite.

Primul defect il reprezinta lipsa imaginii si poate fi cauzata de cateva probleme evidentiate de noi: Chipsetul Video (cel mai intalnit), Lvds-ulsi nu in ultimul rand chiar modelul carcasei.

Multi clienti au venit in service laptop cu balamalele rupte din capac. Laptopul porneste insa nu afiseaza. Se aprind ledurile de pornire si chiar cel de la hard disk pare sa lucreze insa display-ul nu afiseaza nimic.

Aceasta problema este cauzata de chipului northbridge sau video dupa caz si configuratie.

La noi in service laptop se poate diagnostica corect, care din cipuri este de vina pentru problema si remedia situatia cu aparatura specializata.

Ca metoda de prevenire a acestor defectiuni se recomanda curatarea cat mai des (recomandat 6 luni) a sistemului de racire si inlocuirea pastei termoconductoare in service laptop.

Defect si rezolvari Fujitsu Amilo Pa3515

Defect si rezolvari Fujitsu Amilo Pa3515.Ce defect? Defectele constatate de tehnicienii nostrii in service laptop fie ele defecte de serie sau izolate. Ce rezolvari? Cele gasite de noi pentru ca laptopul dvs. sa functioneze la fel ca la inceput. Daca defectul laptopului tau nu se regaseste aici, puteti aplica in rubrica online, din stanga oricarei pagini, SOLUTII PENTRU LAPTOPUL TAU . Specificati modelul exact si defectul cat mai detaliat si vom incerca impreuna sa gasim cele mai bune solutii la pretul cel mai mic.

Despre Fujitsu Amilor Pa3515 putem spune ca este un model tipic Fujitsu cu vestita carcasa ce defineste brandul.

Acest model in deosebi are un northbridge AMD cu video integrat in comparatie cu alti “frati” de-ai lui.

La modelul Pa 3515 observam conform intrarilor din service-ul nostru doua defecte foarte des intalnite.

Primul defect il reprezinta lipsa imaginii si poate fi cauzata de cateva probleme evidentiate de noi: Chipsetul Video (cel mai intalnit), Lvds-ulri si nu in ultimul rand chiar modelul carcasei.

Multi clienti au venit in service laptop cu balamalele rupte din capac. Laptopul porneste insa nu afiseaza. Se aprind ledurile de pornire si chiar cel de la hard disk pare sa lucreze insa display-ul nu afiseaza nimic.

Aceasta problema este cauzata de chipul northbridge sau video dupa caz si configuratie.

La noi in service laptop se poate diagnostica corect care din cipuri este de vina pentru problema si remedia situatia cu aparatura specializata.

Ca metoda de prevenire a acestor defectiuni se recomanda curatarea cat mai des (recomandat 6 luni) a sistemului de racire si inlocuirea pastei termoconductoare in service laptop.

Defect si rezolvari Fujitsu Exprimo V 6535

Defect si rezolvari Fujitsu Exprimo V 6535.Ce defect? Defectele constatate de tehnicienii nostrii in service laptop fie ele defecte de serie sau izolate. Ce rezolvari? Cele gasite de noi pentru ca laptopul dvs. sa functioneze la fel ca la inceput. Daca defectul laptopului tau nu se regaseste aici, puteti aplica in rubrica online, din stanga oricarei pagini, SOLUTII PENTRU LAPTOPUL TAU . Specificati modelul exact si defectul cat mai detaliat si vom incerca impreuna sa gasim cele mai bune solutii la pretul cel mai mic.

Fujitsu Exprimo V 6535, este un laptop problematic, in timp, care aduce orice posesor la concluzia ca “este bun pana nu mai merge”.

Reclamatiile cele mai intalnite la acest model constau in “vestitul” nu mai porneste, nu vede alimentatorul, backlight, nu merg usb-urile si/sau sunetul.

Cel putin acestea sunt reclamatiie intalnite de noi si rezolvate. Cum? Tratand problemele cu profesionalism si rabdare.

Fujitsu Exprimo V 6535 are un model de placa ce are nevoie de rabdare, profesionalism si foarte mare atentie la detalii.

Desigur ca la repararea oricarui laptop avem nevoie de asa ceva dar, la capitolul Fujitsu, poate un pic mai mult.

In general, producatorul Fujitsu, foloseste acelasi tip de carcasa pentru marea majoritate a modelelor si uneori combinatia carcasa subansamblu este una mai putin fericita.

Majoritatea intrarilor cu “nu porneste”, “nu mai merge” pot avea mai multe cauze pe care tehnicienii nostrii intotdeauna le verifica atenti.

Problemele pot proveni de la Chipsetul Southbridge, de la mufa de alimentare, de la alimentarile in sine (19v, 3v, 5v, etc).

Trebuie sa mentionez neaparat ca noi suntem un service dotat corespunzator cu masini de lipit conform standardelor RoHS.

Nu recomandam absolut in nici un caz interventiile amatoristice pe placa de baza mai ales fara dotarea tehnica corespunzatoare.

Imaginati-va un lucru: cu cat se intervine mai amatoristic pe o placa, intratat de greu va fi pentru tehnicieni sa remedieze daunele provocate si sa repare laptopul.

Ca metoda de prevenire a acestor defectiuni se recomanda curatarea cat mai des (recomandat 6 luni) a sistemului de racire si inlocuirea pastei termoconductoare in service laptop.

Hai sa discutam mai multe despre problema ta. Ne gasesti de luni pana vineri, de la orele 9 la 18, la 0769.111.676 sau contact@reparatii-laptopuri.ro.