Service Laptop Toshiba

Laptopurile Toshiba sunt unele din cele mai utilizate branduri in Romania. Sunt definite de pretul mai scazut in general fata de alte branduri pentru aceeasi calitate . Problemele lor sunt problemele clasice ce se intalnesc la mai toate brandurile .Sunt intalnite un pic mai des decat la alte branduri datorita calitatii pieselor utilizate.

Atat netbook-urile cat si notebook-urile Toshiba raman oricum printre preferatele clientilor care doresc pret bun pentru o utilizare normala zilnica a laptopurilor.

Chiar daca laptopurile Toshiba au in general o configuratie buna apar probleme de genul “imi merge greu laptopul”. De asemenea apar probleme si la capitolul acumulator incarcare alimentare.

Se cunoste deja faptul ca acumulatorii au perioada determinata de functionare. Altfel spus va recomandam schimbarea acestuia atunci cand perioada de functionare a laptopului doar pe baterie ajunge la cateva minute pana la descarcarea completa. Curatarea laptopului este de asemenea necesara o data la maxim 6 luni pentru a preveni problemele de supraincalzire a sistemului si pieselor.

Pentru orice alte probleme ce pot surveni pe parcursul utilizarii laptopului dumneavoastra contactati Service laptop Toshiba .Va putem ajuta inclusiv cu laptopurile care au luat contact cu lichide si ale caror placi de baza sunt oxidate Va stam la dispozitie cu solutiile optime necesare repararii laptopului. Beneficiem de cei mai buni tehnicieni si cele mai bune echipamente de lucru.

Noi va putem ajuta in acest sens !

In continuare vom incerca sa exemplificam defectele gasite de noi in functie de model, defecte ce au fost reparate in service-ul nostru cu succes.

Ventilator zgomotos laptop MSI

Ventilator zgomotos laptop Toshiba este o consecinta frecventa a laptopurilor ce nu sunt intretinute aducandu-le la curaterea interna regulat.

Utilizatorii de laptop Toshiba in special se plang adeseori la service laptop ca ventilatorul produce zgomote. De obicei, aceasta problema survine in urma impregnarii cu praf a paletelor, nemaiputandu-se realiza rotirea acestora sau blocarea efectiva a tijei rotor in stator din cauze multiple .

Pentru a indeparta acest neajuns puteti apela la service reparatii laptopuri. Dupa dezmembrarea si curatarea completa a echipamentului se elimina inclusiv rezidurile de praf, utilizand aer comprimat . Odata ce stratul de murdarie a fost eliminat de pe paletele de racire si aerisire, ventilatorul se va unge cu vaselina siliconica calitativa pentru a se invarti intr-un mod regulat, iar zgomotul produs va fi eliminat. In afara de aceasta, curatarea ventilatoarelor de racire si aerisire garanteaza, de asemenea, ca sistemul nu are probleme de supraincalzire.

Pentru o buna fumctionare in parametrii a laptopului noi recomandam ca aseasta operatiune sa fie facuta o data la 6 luni sau poate mai des in cazul in care laptopul functioneaza in conditii de praf excesiv.

In cazul in care zgomotul produs de ventilator este din alte cauze cum ar fi pale rupte, joc major in rulment sau in bucsa de teflon,etc. coolerul de la distribuitorii nostrii si se inlocuieste cu unul nou.

Pentru curatare completa laptop sau inlocuire cooler sau sistem de racire ne puteti contacta la "0769.111.676"

Hai sa discutam mai multe despre problema ta. Ne gasesti de luni pana vineri, de la orele 9 la 18, la 0769.111.676 sau contact@reparatii-laptopuri.ro.