Service Laptop Asus

Service-ul nostru de reparatii electronice este un service multimarca postgarantie,inclusiv un Service Laptop Asus.Va putem ajuta cu orice problema de natura electronica de pe placa de baza ,inclusiv lipire sau relipire chipuri BGA SMD pentru laptopurile iesite din garantie sau au primit aviz de iesire din garantie din diverse motive (lichide curse, laptopuri trantite, displayuri sparte,etc.)

Laptopurile Asus sunt o alegere des intalnita la clientii cu resurse normale financiare care doresc sa strabata internetul, sa stocheze date si nu numai. Structura laptopurilor este buna au o constructie robusta cu design interesant si simplu in acelasi timp.
Problemele acestor laptopuri apar deseori inca din perioada de garantie incepand in general cu supraincalzirea si suprasolicitarea sistemelor. Curatarea coolerului este importanta si este recomandata o data la minim 3 luni. In vederea mentinerii laptopului intr-o stare cat mai buna de functionare recomandam aceasta operatine tuturor posesorilor de notebook sau netbook.

Service-ul nostru va poate ajuta in aceasta problema intr-un timp scurt si la un pret competitiv.Aceasta operatiune se face prin demontarea laptopului ,curatarea interna a componentelor de praf,Curatarea si gresarea ventilatorului de racire.Schimbarea pastei termoconductoare pe de chipuri, montarea cu grija a sistemului si testarea acestuia cu softuri specifice.

De asemenea va sugeram sa ne contactati si pentru orice alte probleme cum ar fi blocarea sistemului, bazait la alimentator, lipsa imaginii, restartarea automata, etc.

Service laptop Asus va poate ajuta in orice problema survenita laptopului dvs Asus intrucat detinem echipament adecvat pentru repararea lui, indiferent daca este defect de placa de baza sau de placa video laptop si tehnicieni cu experienta.

Noi va putem ajuta in acest sens!

In continuare vom incerca sa exemplificam defectele gasite de noi in functie de model, defecte ce au fost reparate in service-ul nostru cu succes.

Ventilator zgomotos laptop Asus

Ventilator zgomotos laptop ASUS este o consecinta frecventa a laptopurilor ce nu sunt intretinute aducandu-le la curaterea interna regulat.

Utilizatorii de laptop ASUS se plang adeseori la service laptop ca ventilatorul produce zgomote. De obicei, aceasta problema survine in urma impregnarii cu praf a paletelor, nemaiputandu-se realiza rotirea acestora sau blocarea efectiva a tijei rotor in stator din cauze multiple .cooler zgomotos

Pentru a indeparta acest neajuns puteti apela la service reparatii laptopuri. Dupa dezmembrarea si curatarea completa a echipamentului se elimina inclusiv rezidurile de praf, utilizand aer comprimat . Odata ce stratul de murdarie a fost eliminat de pe paletele de racire si aerisire, ventilatorul se va unge cu vaselina siliconica calitativa pentru a se invarti intr-un mod regulat, iar zgomotul produs va fi eliminat. In afara de aceasta, curatarea ventilatoarelor de racire si aerisire garanteaza, de asemenea, ca sistemul nu are probleme de supraincalzire.

Pentru o buna fumctionare in parametrii a laptopului noi recomandam ca aseasta operatiune sa fie facuta o data la 6 luni sau poate mai des in cazul in care laptopul functioneaza in conditii de praf excesiv.

In cazul in care zgomotul produs de ventilator este din alte cauze cum ar fi pale rupte, joc major in rulment sau in bucsa de teflon,etc. coolerul de la distribuitorii nostrii si se inlocuieste cu unul nou.

Pentru a rezolva aceasta problema : Ventilator zgomotos laptop ASUS puteti accesa pagina curatare completa laptop iar pentru inlocuire cooler sau sistem de racire ne puteti contacta direct la 0769.111.676

Defect si rezolvari Asus seriaX

Defect si rezolvari Asus seriaX.Ce defect? Defectele constatate de tehnicienii nostrii in service laptop fie ele defecte de serie sau izolate. Ce rezolvari? Cele gasite de noi pentru ca laptopul dvs. sa functioneze la fel ca la inceput. Daca defectul laptopului tau nu se regaseste aici, puteti aplica in rubrica online, din stanga oricarei pagini, SOLUTII PENTRU LAPTOPUL TAU . Specificati modelul exact si defectul cat mai detaliat si vom incerca impreuna sa gasim cele mai bune solutii la pretul cel mai mic.

Seria X de la Asus lansata in 2010 este cunoscuta ca promitand preturi ideale oamenilor de rand si performanta.Dar probleme Asus seria X nu au intarziat sa apara.

Este des intalnita in service-ul nostru dar asta nu inseamna ca aceasta serie este multiproblema.

Problemele si modelele intalnite de noi nu tin de un singur laptop ci de seria intreaga.

Astfel putem detalia cateva modele asa cum le-am intalnit si rezolvat noi de-a lungul timpului ca dumneavoastra sa va faceti o idee proprie.

Asus X201e este un Netbook la un pret ideal si cu un design specific Asus care, din pacate , readuce fanilor Asus problema EeePC-www.reparatii-laptopuri.rourilor si anume mufa de alimentare.

Trebuie sa precizat faptul ca la absolut orice model de Asus care a prezentat probleme la mufa de alimentare si pe etajele de alimentare -incarcare este obligatorie verificarea alimentatorului original.

Defectele Asus seria X avem si la laptopurile X50ab, Asus X50gl si Asus X51ac infratite de acelasi defect, a lipsei imaginii cauzate de chipsetul Northbridge.

Acestea pot fi rezolvate fara mari batai de cap in service laptop ca cel al firmei noastre dotat corespunzator cu masini de lipit-dezlipit conform standardelor RoHS.

Nu recomandam absolut in nici un caz interventiile amatoristice pe placa de baza mai ales fara dotarea tehnica corespunzatoare.

Deasemenea recomandam la toate tipurile de laptopuri Asus o curatare completa la 3-6 luni in vederea mentinerii functionarii optime.

Asus X51e este modelul problematic al acestei serii prezentand toate problemele cunoscute de la “nu mai merge” si “lipsa imaginii” pana la mufa de alimentare si nu mai merg usb-urile.

Defectele s-au rezolvat datorita tehnicienilor nostrii experimentati prin inlocuirea corespunzatoare a chipsetului Southbridge si rezolvarea alimentarilor.

Asus X51rl este un model des intalnit in service laptop cu “lipsa imaginii”, “nu mai porneste deloc” sau mufa de alimentare rupta.Inlocuirea chipsetului Northbridge este absolut necesara in cazul acestui model iar alimentarile chipului de nord trebuiesc rezolvate cu profesionalism altfel reparatia in sine nu va tine.

Asus X52f este modelul din aceasta serie care “suna bine” pana acuma prezentandu-se in service laptop doar pentru intretinere.

Asus X54c si Asus X54h sunt doua modele identice ca probleme .Mufa de alimentare ramane o problema obijnuita la Asus si vestitul “nu mai porneste” in cele mai multe cazuri s-a rezolvat numai prin schimbarea acesteia in service laptop sector 6.

Asus X55s prezentat cu lipsa imaginii si artefacte si-a gasit rezolvarea prin inlocuirea chipsetului Video. Loop reboot este o problema intalnita la doua modele Asus X55u si Asus X58c. Rezolvarea a venit prin inlocuirea chipului LAN in cazul modelului X55u si incercarea inlocuirii chipsetlui Northbridge in cazul modelului X58c.

Fiind cu Northbridge SIS,Asus X58c isi semneaza sentinta la o rezolvare infima si problematica, motiv pentru care acest model nu prea mai merita a fi rezolvat.

Asus X59s, Asus X59sl si Asus X77v sunt laptopurile din seria X care prezinta mufa de alimentare ca fiind singura cauza a prezentei lor in service si asta ne bucura. La Asus X71sl lipsa imaginii este cauzata de Southbridge dar timpul a demonstrat ca reparatia acestui model nu tine prea mult, Asus X7bj are aceeasi problema dar rezolvarea este mult mai destinata succesului.

Asus X51dab este iarasi un laptop cunoscut in service laptop datorita probleme “lipsa imaginii” ce se rezolva eficient la noi in service prin inlocuirea chipsetului Northbridge.

Problemele pe alimentare nu lipsesc si se prezinta la modelele Asus X70io si Asus X72v dar sunt rezolvate corect de tehnicienii nostrii iar ambele modele redevin laptopurile robuste dinaintea defectarii.
In concluzie Seria X de la ASUS este orientată spre cei tineri care doresc portabilitate şi performanţe multimedia la pachet si la un pret rezonabil insa probleme la seria X nu au intarziat sa apara..

Defect si rezolvari Asus V series

Defect si rezolvari Asus V series.Ce defect?
Defectele constatate de tehnicienii nostrii in service laptop fie ele defecte de serie sau izolate. Ce rezolvari? Cele gasite de noi pentru ca laptopul dvs. sa functioneze la fel ca la inceput. Daca defectul laptopului tau nu se regaseste aici, puteti aplica in rubrica online, din stanga oricarei pagini, SOLUTII PENTRU LAPTOPUL TAU . Specificati modelul exact si defectul cat mai detaliat si vom incerca impreuna sa gasim cele mai bune solutii la pretul cel mai mic.

Asus V series s-a prezentat in service laptop prin doua modele distrincte.
Asus V6000 este un model vechi la care video este defectul principal dar chipsetul respectiv nu este chiar atat de usor de inlocuit tocmai datorita vechimii modelului.

Asus V30j este al doilea model observat de tehnicienii nostrii care merge pe baterie dar nu incarca.

Tehnicienii nostrii profesionisti cu experienta au rezolvat defectele pe alimentare cu ajutorul tehnologiei corespunzatoare.
Nu recomandam absolut in nici un caz interventiile amatoristice pe placa de baza mai ales fara dotarea tehnica corespunzatoare.
Curatarea coolerului este importanta si este recomandata o data la minim 3-4 luni in vederea mentinerii laptopului intr-o stare cat mai buna de functionare.

Service laptop va poate ajuta in aceasta problema intr-un timp rapid si la un pret competitiv.

Defect si rezolvari Asus U series

Defect si rezolvari Asus U series.Ce defect? Defectele constatate de tehnicienii nostrii in service laptop fie ele defecte de serie sau izolate. Ce rezolvari? Cele gasite de noi pentru ca laptopul dvs. sa functioneze la fel ca la inceput. Daca defectul laptopului tau nu se regaseste aici, puteti aplica in rubrica online, din stanga oricarei pagini, SOLUTII PENTRU LAPTOPUL TAU . Specificati modelul exact si defectul cat mai detaliat si vom incerca impreuna sa gasim cele mai bune solutii la pretul cel mai mic.

Asus UL20a este membrul cel mai mic al familiei UL Asus din care fac parte UL30, UL50, si UL80.

Pastrand eleganta cunoscuta Asus UL20a se mentine in topul bun spre foarte bun si la un pret accesibil.

Intretinerea riguroasa face parte din ritualul unui laptop Asus.
De aceea service laptop recomanda curatarea laptopului o data la 3-4 luni pentru a se garanta o functionalitate eficienta.

Service laptop va poate ajuta in aceasta privinta in timp ideal si la pret convenabil.
Intrucat deja discutam despre performante Asus in topul celor mai bune se afla fara indoiala Asus UX21e care este modelul ce concureaza ca design si poate ca si performanta cu MacBook-urile sau cel putin asta se incearca.

Multi sunt oarecum sceptici la pretul acestui model dar au dreptate sau nu?
Persoane din intreaga lume au ajuns la concluzia ca acest model de Asus este un model Zen Slim care atinge perfectiunea iar carcasa de aluminiu ii da un “touch” aparte.

Prezentat in service laptop cu “lipsa imaginii” si mufa de alimentare, UX21e a fost rezolvat de tehnicienii nostrii profesionisti prin inlocuirea chipsetului Northbridge si a mufei de aliemntare.
Fiind vorba despre un singur laptop nu putem sa denigram imaginea perfecta a acestui laptop si de aceea il mentinem in topul celor mai bune Asus.

Defect si rezolvari Asus S series

Defect si rezolvari Asus S series.Ce defect? Defectele constatate de tehnicienii nostrii in service laptop fie ele defecte de serie sau izolate. Ce rezolvari? Cele gasite de noi pentru ca laptopul dvs. sa functioneze la fel ca la inceput. Daca defectul laptopului tau nu se regaseste aici, puteti aplica in rubrica online, din stanga oricarei pagini, SOLUTII PENTRU LAPTOPUL TAU . Specificati modelul exact si defectul cat mai detaliat si vom incerca impreuna sa gasim cele mai bune solutii la pretul cel mai mic.

Prezentat in service,Asus S series, cu “nu mai merge”, acest model a prezentat defect pe alimentare si rar la chipsetul Southbridge.

Este un laptop chiar bun daca este utilizat corespunzator si intretinut conform standardelor Asus prin curatare la 3-4 luni.
Service laptop va sta la dispozitie cu tehnologie corespunzatoare si tehnicieni cu experienta pentru rezolvarea defectelor in timp optim si la un pret rezonabil.
Un alt model seria S este Asus S6f. Acesta este un model care aproape atinge perfectiunea la capitolul eleganta si stil si acesta este unul din motivele pentru succesul sau.

Prezenta lui in service laptop a tinut de intretinerea periodica (curatare).
Acest model cu procesorul lipit pe placa are tendinta de a se incinge dar intretinerea corespunzatoare il poate duce la un nou nivel.
Momentan reprezinta unul din modelele Asus din top.

Defect si rezolvari Asus Pro series

Defect si rezolvari Asus Pro series.Ce defect? Defectele constatate de tehnicienii nostrii in service laptop fie ele defecte de serie sau izolate. Ce rezolvari? Cele gasite de noi pentru ca laptopul dvs. sa functioneze la fel ca la inceput. Daca defectul laptopului tau nu se regaseste aici, puteti aplica in rubrica online, din stanga oricarei pagini, SOLUTII PENTRU LAPTOPUL TAU . Specificati modelul exact si defectul cat mai detaliat si vom incerca impreuna sa gasim cele mai bune solutii la pretul cel mai mic.

Daca Asus seria N ne-a facut sa ne gandim la ce va urma,Asus seria Pro ne face sa ne gandim la modelele vechi Asus si sa ne aducem aminte de unde am plecat.

Modelul Pro de top a fost Asus Pro 70v daca stam sa studiem statisticile service-ului nostru.

Asus Pro 31u, Asus Pro 50z, Asus Pro 52l, Asus Pro 55 si Asus Pro 72sl au fost modelele seriei Pro care au prezentat cele mai evidente defecte.

Prezentate in service laptop cu lipsa imaginii sau nu mai merge deloc, aceste laptopuri au prezentat defecte evidente la chpseturile Southbridge si Northbridge.
Problema principala la aceste laptopuri tine insa de vechimea lor si de modelele de chipuri utilizate la fabricare. Astfel intalnim modelele cu chipseturi SIS care sunt foarte dificil (inspre deloc) de reparat.

Curatarea acestor modele este foarte importanta si necesita o rutina clara si sigura o data la 3-4 luni pentru o functionare optima si cat mai de durata.

Service laptop va sta la dispozitie cu tehnologie corespunzatoare si tehnicieni cu experienta pentru rezolvarea problemelor in timp optim si la un pret competitiv.

Defect si rezolvari Asus N series

Defect si rezolvari Asus N series.Ce defect? Defectele constatate de tehnicienii nostrii in service laptop fie ele defecte de serie sau izolate. Ce rezolvari? Cele gasite de noi pentru ca laptopul dvs. sa functioneze la fel ca la inceput. Daca defectul laptopului tau nu se regaseste aici, puteti aplica in rubrica online, din stanga oricarei pagini, SOLUTII PENTRU LAPTOPUL TAU . Specificati modelul exact si defectul cat mai detaliat si vom incerca impreuna sa gasim cele mai bune solutii la pretul cel mai mic.

Asus N series, din pacate nu iese din tiparul defectelor Asus dar reuseste sa aduca si un model care iese in evidenta. Astfel Asus N53j, Asus N53s si Asus N53sn, raman problematice la capitolul alimentari si controller.

Nu recomandam absolut in nici un caz interventiile amatoristice pe placa de baza mai ales fara dotarea tehnica corespunzatoare si mufele de alimentare recomandam sa fie schimbate si nu lipite.
Prezentandu-se cu lipsa imaginii sau nu mai porneste sau pur si simplu mufa de aliemntare, aceste laptopuri s-au dovedit a fi similare cu seria K.

Modelul care a reusit sa iasa in evidenta este Asus N61j care s-a prezentat in service laptop pentru curatare.
Utilizat corespunzator si intretinut ca atare acest laptop pare sa fie o achizie buna pentru oricine. Curatat o data la 3-4 luni si utilizat corespunzator acest laptop dovedeste ca Asus poate si mai bine si ne face sa ne gandim la ce va urma.

Defect si rezolvari Asus M series

Defect si rezolvari Asus M series. Ce defect? Defectele constatate de tehnicienii nostrii in service laptop fie ele defecte de serie sau izolate. Ce rezolvari? Cele gasite de noi pentru ca laptopul dvs. sa functioneze la fel ca la inceput. Daca defectul laptopului tau nu se regaseste aici, puteti aplica in rubrica online, din stanga oricarei pagini, SOLUTII PENTRU LAPTOPUL TAU. Specificati modelul exact si defectul cat mai detaliat si vom incerca impreuna sa gasim cele mai bune solutii la pretul cel mai mic.

Asus M50s s-a demonstrat a fi un model cu video problematic ce necesita o reparatie profesionala si cu aparatura corespunzatoare daca se doreste a fi reparat.

Nu recomandam absolut in nici un caz interventiile amatoristice pe placa de baza mai ales fara dotarea tehnica corespunzatoare.

Asus M50v revine la problematicul chipset Southbridge si la problema alimentarilor. Din pacate problemele nu sunt remediate si la modelele urmatoare.

Asus M51v si Asus M51vr se inrudesc astfel cu M50v si adauga la probleme si carcasa fragila.

Trebuie sa precizam faptul ca la absolut orice model de Asus care a prezentat probleme la mufa de alimentare si pe alimentari este necesara verificarea alimentatorului original.

Nu recomandam absolut in nici un caz interventiile amatoristice pe placa de baza mai ales fara dotarea corespunzatoare tehnica si mufele de alimentare recomandam sa fie schimbat si nu lipite.

Vom specifica deasemeni pentru toate modelele faptul ca aceste laptopuri necesita curatare o data la 3-4 luni in vederea mentinerii laptopului intr-o stare cat mai buna de functionare.

Defect si rezolvari Asus K series

Defect si rezolvari Asus K series.Ce defect? Defectele constatate de tehnicienii nostrii in service laptop fie ele defecte de serie sau izolate. Ce rezolvari? Cele gasite de noi pentru ca laptopul dvs. sa functioneze la fel ca la inceput. Daca defectul laptopului tau nu se regaseste aici, puteti aplica in rubrica online, din stanga oricarei pagini, SOLUTII PENTRU LAPTOPUL TAU . Specificati modelul exact si defectul cat mai detaliat si vom incerca impreuna sa gasim cele mai bune solutii la pretul cel mai mic.

Sunt modele de laptopuri destul de des intalnite pe piata din Romania deoarece au avut un pret de achizitie bun.

La o prima impresie calitatea plasticelor este buna, pare ca s-au rezolvat si probleme legate de balamale. Totusi laptopurile Asus K series au o problema cu chipurile northbridge sau video(in functie de configuratie) datorata supraincalzirii si a sistemului de racire subdimensionat.
Intretinerea riguroasa face parte din ritualul unui laptop Asus.
De aceea noi recomandam curatarea laptopului o data la 3-4 luni pentru a se garanta o functionalitate eficienta.

Service laptop va poate ajuta in aceasta privinta in timp ideal si la pret convenabil.
Acestea fiind spuse sa discutam putin despre Asus K50ab care este un laptop foarte des intalnit chiar daca problemele lui sunt multiple.

De la lipsa imaginii, mufa de alimentare si vestitul “nu mai merge deloc” pana la defectele des intalnite pe alimentare, acest model de Asus detine toate aceste probleme cu brio.

Rezolvarile sunt multe (alimentari 19v, 3v, 5v, controller, etc) dar principalele s-au demonstat a fi chipseturile Northbridge si Southbridge.

Nu recomandam absolut in nici un caz interventiile amatoristice pe placa de baza mai ales fara dotarea tehnica corespunzatoare.
Mentionez neaparat ca noi suntem un service dotat corespunzator cu masini de lipit conform standardelor RoHS.

Asus K50ad si Asus K50af nu ies din tipar la capitolul probleme dar prezinta totusi un procent mai mic de laptopuri fata de Asus K50ab.

Lipsa imaginii sau ecranele albastre sunt cele mai intalnite probleme la aceste doua modele si in ambele cazuri chipsetul Northbridge a fost vinovatul. La polul opus, cu un numar relativ mic de intrari in service-ul nostru se afla Asus K50b si Asus K50c.

Acestea se incadreaza la problemele EeeePC-urilor cu “mufa de alimentare” si “se incalzeste”. Ambele probleme fiind remediate in service-ul nostru cu profesionalism si tehnologie corespunzatoare.

Asus K50i si Asus K50id sunt doua modele relativ problematice. Vreau sa spun prin “relativ” faptul ca au o singura problema (din cate am observat de-a lungul timpului in serviceul laptop) dar aceasta problema pare a fi cu doua taisuri.

Modelele mentionate anterior s-au prezentat in service laptop cu “nu mai merge deloc” iar rezolvarile au fost logice (chipsetul Northbridge, chipsetul MCP) dar rata de succes este ambigua.

Pentru o rezolvare corespunzatoare a defectelor la aceste doua modele sugeram numai inlocuirea totala a chipseturilor utilizandu-se tehnologia corespunzatoare.

Laptopurile deja “umblate” amatoristic pe la service-uri fara dotarea tehnica necesara din pacate provoaca mai multe daune, unele chiar iremediabile.

Venite cu aceeasi problema cu “nu porneste” dar cu rezolvari total diferite, gasim astfel laptopurile Asus K50ij, Asus K50in si Asus K50ip.

Acestea dezvolta probleme pe alimentari, controller, sursa PWM si vestita mufa de alimentare.

Culmea este ca pe masura ce inaintam pe “culoarul” problemelor Asus observam similaritati intre acestea care ar fi trebuit sa fie remediate de-a lungul timpului.

Asus K51ac si Asus K51a sunt modele care pornesc aleator si nu mai merg deloc atunci cand nu se prezinta cu lipsa imaginii.

Curatarea acestora este importanta si ne aduce cu gandul din nou la EeeePC-uri.

Chipsetul Northbridge, controller-ul, alimentarile pe 19v, 3v, 5v, alimentarea la procesor, toate acestea fac parte din “rezolvari” dar necesita un tehnician cu experienta si aparatura corespunzatoare.

In service laptop gasiti tehnicieni cu experienta, profesionalism si tehnologia corespunzatoare.

Generatia “52” de la Asus ramane problematica dar totusi un pic mai rar intalnita decat alte modele mentionate anterior.

Nu detine recordul “Asus problema” dar nici la “The Best Asus”.

Asus K52jk, Asus K52, Asus K52d, Asus K52f, Asus K52j si Asus K52s sunt modelele care readuc in atentia noastra problema balamalelor chiar daca la un moment dat aceasta parea rezolvata. se blocheaza, nu mai merge, nu merg usb-urile, mufa de alimentare si lipsa imaginii sunt motivele pentru care aceste modele au fost prezente in service laptop.

Mufele rupte inlocuite si alimentarile au fost rezolvate cu succes de tehnicienii nostrii iar problema principala a ramas inca chipsetul Southbridge si/sau video la aceste modele.

Asus K53s s-a dovedit a fi un nou model problematic pentru Asus tinand cont de numarul de intrari in service-ul nostru si de problemele prezentate.

Modelul a prezentat probleme de la simpla mufa de alimentare, usb-uri, sunte, balamale pana la lipsa imaginii sau vestitul nu mai merge.

De la bios la inlocuirea mufelor rupte, de la alimentari la controller, de la chipsetul video la chipsetul Southbridge aceste probleme au fost rezolvate dar Asus K53s ramane totusi un model relativ fragil.

In mod deosebit la acest model nu recomandam “reparatii amatoristice” intrucat sansele de “reanimare” sunt mici.

Daca Asus K53u pare a fi un model un pic mai rezistent tehnic dar cam fragil la carcasa, fratele lui Asus K53sc a prezentat o singura problema rezolvata cu succes de tehnicienii nostrii prin inlouirea chipsetului video.

Asus K61ic a fost un model destul de bun pana s-a stricat. Problemele acestui model se rezuma la placa video, mufa de alimentare si alimentari.

Intrucat nu este des intalnit in service-ul nostru putem presupune ca modelul acesta este un pic mai rezistent decat anterioarele si ca intretinerea lui corespunzatoare l-ar putea aduce pe un loc fruntas in clasamentul Asus.

Ce placere, am ajuns la generatia “70” de la Asus si putem spune ca o concluzie ca nici nu dam inapoi dar nici nu inaintam.

Ma refer la faptul ca aceasta generatie ramane la standardele si problemele intalnite pana acum neiesind din tipar.

Rezolvarile sunt aceleasi tinand de chipseturile Northbridge si Southbridge precum si de alimentari.

La polul opus pare a se prezenta Asus K75vj care se anunta a fi un model castigator momentan. Prezentat doar cu inlocuire de tastatura sau simpla curatare, acest model pare sa prezinte incredere si speram ca acest lucru sa ramana valabil si pe viitor.

Defect si rezolvari Asus G series

Defect si rezolvari Asus G series.Ce defect? Defectele constatate de tehnicienii nostrii in service laptop fie ele defecte de serie sau izolate. Ce rezolvari? Cele gasite de noi pentru ca laptopul dvs. sa functioneze la fel ca la inceput. Daca defectul laptopului tau nu se regaseste aici, puteti aplica in rubrica online, din stanga oricarei pagini, SOLUTII PENTRU LAPTOPUL TAU . Specificati modelul exact si defectul cat mai detaliat si vom incerca impreuna sa gasim cele mai bune solutii la pretul cel mai mic.

Seria G de laptopuri de la Asus este rezervată cetăţenilor din “Republic of Gamers” şi ne-a oferit de-a lungul timpului surprize plăcute.

Asta nu inseamna ca regula curatarii la 3-4 luni nu mai este valabila … dimpotriva.

Rata de utilizare a acestor laptopuri forjate pe jocuri care mai de care mai noi si mai performante face ca aceasta serie sa necesite curatarea la 3 luni obligatorie.

Service laptop va poate ajuta in aceasta privinta in timp ideal si la pret convenabil.

Acum sa detaliem un pic problemele acestor laptopuri aparute cu timpul in service laptop.

Astfel Asus G1s s-a incadrat la categoria “mufa de alimentare” si nu a prezentat inca si alte defecte in comparatie cu Asus G2p care s-a prezentat in multiple ocazii cu “lipsa imaginii” si “artefacte”.

Chipsetul Video a reprezentat problema si a fost rezolvata cu succes de tehnicienii nostrii cu tehnologia corespunzatoare.

Nu recomandam absolut in nici un caz interventiile amatoristice pe placa de baza mai ales fara dotarea corespunzatoare tehnica.

Asus G50, G50v si G50w nu ies din tipar si lipsa imaginii ramane problema principala, a doua este reprezentata de artefacte diverse.

Evident ca ambele defecte sunt cauzate de aceeasi sursa … video.
Asus G51ij in schimb este un laptop multiproblema. De la incarcare la lipsa imaginii, de la “nu mai merge” si mufa de alimentare pana la un simplu bios sau defecte multiple.

Sursa PWM, controller, video, mufa de alimentare, chipsetul Southbridge si biosul au reprezentat cateva din rezolvarile problemelor la G51ij.

In capatul opus se afla Asus G53jw, G53s, G53j. Acestea s-au dovedit a fi laptopuri chiar bune tinand cont de faptul ca singurul defect manifestat pana acum a tinut mai mult de utilizator.

Mufa de alimentare rupta si inlocuita de noi a reprezentat defectul seriei G.

In timp am observat ca la aceste tipuri de G-uri daca utlilizatorul mentine laptopul curat prin curatari la 3-4 luni si nu bruscheaza mufa de alimentare sau nu il scapa pe joc … laptopurile rezista chiar foarte bine pe termen lung.

Daca Asus G60vx se mentine la standardele mufei de alimentare rupte si atat, fratele lui Asus G60jx s-a prezentat doar cu “nu merge pe casti” si “se incinge”.

Problema la G60jx s-a rezolvat prin inlocuirea chipului de sunet si curatare, intr-un singur caz si alimentare.

Asus G72gx si Asus G70sg s-au prezentat cu “lipsa imaginii/display” si “nu mai porneste”. In toate cazurile s-au necesitat si curatarile profesionale ale laptopurilor.

Lvds-ul si alimentarile au fost singurele rezolvari la problemele acestea dar nu excludem pe viitor altele.

Asus G73j in comparatie cu alte modele seria G, prezentandu-se cu “lipsa imaginii”, nu a fost atat de norocos reparatia constand doar in inlocuirea chipsetului video ci s-a rezolvat problema doar prin inlocuirea totala a placii video.

Asus G73s in schimb a necesitat inlocuirea chipsetului Northbridge si rescrierea biosului ca rezolvare la “lipsa imaginii” si “nu mai porneste”.

Aceasta serie de laptopuri Asus este mai rezistenta decat anterioarele dar asta nu inseamna ca utilizatorii pot sa-si bruscheze fizic laptopurile cu garantia ca vor merge in continuare.

Mentionam acest lucru intrucat unele G-uri s-au prezentat cu balamale rupte, carcase crapate si nu numai.

Defect si rezolvari Asus F series

Defect si rezolvari Asus F series.Ce defect? Defectele constatate de tehnicienii nostrii in service laptop fie ele defecte de serie sau izolate. Ce rezolvari? Cele gasite de noi pentru ca laptopul dvs. sa functioneze la fel ca la inceput. Daca defectul laptopului tau nu se regaseste aici, puteti aplica in rubrica online, din stanga oricarei pagini, SOLUTII PENTRU LAPTOPUL TAU . Specificati modelul exact si defectul cat mai detaliat si vom incerca impreuna sa gasim cele mai bune solutii la pretul cel mai mic.

Seria Asus F a fost realizata pentru persoanele care vor sa-si exprime individualitatea si stilul printr-un Notebook subtire si usor.

Asus F3ke si Asus F3k sunt doua modele din seria F care prezinta problemele tipice modelelor EeePC – mufa de alimentare.

Trebuie sa precizam faptul ca la absolut orice model de Asus care a prezentat probleme la mufa de alimentare si pe alimentari este necesara verificarea alimentatorului original.

Nu recomandam absolut in nici un caz interventiile amatoristice pe placa de baza mai ales fara dotarea tehnica corespunzatoare si mufele de alimentare recomandam sa fie schimbat si nu lipite.

Asus F3s, F3t, F3u – aceste modele in deosebi s-au prezentat in service-ul nostru cu “lipsa imagine, ecran alb sau ecran cu dungi problema rezolvata prin inlocuirea chipsetului video.

Mentionez neaparat ca noi suntem un service dotat corespunzator cu masini de lipit conform standardelor RoHS.

Asus F5m, F5n, F5r – aceste modele (ca si cele prezentate anterior) s-au prezentat cu “lipsa imagine, ecran alb sau ecran cu dungi problema rezolvata prin inlocuirea chipsetului Northbridge.

La laptopul Asus F5m s-a constatat de-a lungul timpului ca reparatiile nu rezista prea mult mai ales daca stilul de utilizare al acestuia este mai fortat.

Asus F5z si Asus F5v sunt considerate un fel de laptopuri multiprobleme. Adica? Simplu … au multe probleme.

De la lipsa imaginii, nu merge optic si usb-uri, artefacte, balamale, se incinge pana la vestitul “nu mai merge deloc”.

Rezolvarea problemelor in foarte putine cazuri a constat in curatarea acestuia si cele mai dese cazuri in inlocuirea chipseturilor Northbrige, Southbrige si/video.

Dupa cum se observa aceste modele de laptopuri sunt mai stresante pentru posesor in cazul in care nu sunt utilizate corespunzator si ingrijite.

Intretinerea riguroasa face parte din ritualul unui laptop Asus. De aceea service laptop va recomanda curatarea laptopului o data la 3 -4 luni pentru a se garanta o functionalitate eficienta. Service laptop va poate ajuta in aceasta privinta in timp ideal si la pret convenabil.

Defect si rezolvari Asus EeePC series

Defect si rezolvari Asus EeePC series.Ce defect? Defectele constatate de tehnicienii nostrii in service laptop fie ele defecte de serie sau izolate. Ce rezolvari? Cele gasite de noi pentru ca laptopul dvs. sa functioneze la fel ca la inceput. Daca defectul laptopului tau nu se regaseste aici, puteti aplica in rubrica online, din stanga oricarei pagini, SOLUTII PENTRU LAPTOPUL TAU . Specificati modelul exact si defectul cat mai detaliat si vom incerca impreuna sa gasim cele mai bune solutii la pretul cel mai mic.

Laptopurile EeePC sunt computere personale de tip constructiv Netbook construit de compania Asus.
Designul mic si elegant face ca aceste tipuri de laptopuri sa fie la mare cautare.

Problema insa la aceste laptopuri intervine rapid datorita comprimarii multor piese intr-o carcasa mica, fragila si cu o racire simplista care nu face fata.
Intrucat EeePC detine multe modele vom comprima si noi detaliile legate de acestea sub un singur nume.
Astfel vom enunta pe rand problemele aparute de-a lungul timpului in service laptop si modelul la care acestea apar.

Pentru inceput vom specifica pentru toate modelele faptul ca aceste laptopuri necesita curatare o data la 3-4 luni in vederea mentinerii laptopului intr-o stare cat mai buna de functionare.
Service laptop va poate ajuta in aceasta problema intr-un timp rapid si la un pret competitiv.

Asus EeePC 1004h a prezentat ca probleme “lipsa imaginii” si “nu mai merge deloc”. Chipul Northbridge si alimentarile au reprezentat cauza problemelor survenite.

Asus EeePC 1001ha a avu ca defect des intalnit, ruperea mufei de alimentare. Automat aceasta problema poate duce la altele ce tin de alimentare si de aceea recomandam inlocuirea mufei si nu relipirea acesteia.

Asus EeePC 1001p si Asus EeePC 1001px au prezentat aceleasi probleme ca Asus EeePC 1001ha motiv pentru care aceasta problema a mufei de aliemntare incepe sa devina un fel de standar.
Asus EeePC 1005HA in comparatie cu fratii mentionati anterior are problemele combinate. Mufa de aliemntare ramane un standard si ” nu porneste” se alatura.

Problemele pe alimentari au fost rezolarile acestui model si evident inlocuirea corespunzatoare a mufei de alimentare.
Asus EeePC 1008p este un model mai diferit. Prezentat in serivce intrucat nu mai vede usb-urile sau sunetul si face “loop reboot”.

In termeni mai putini tehnici, laptopul se aprinde pentru cateva secunde si se stinge. Si iar se aprinde pentru a cauta procesorul si iar se stinge .
Problemele au fost rezolvate prin inlocuirea chipsetului Southbridge dar in timp s-a constatat ca reparatia acestui model este pe scurta durata.

Asus EeePC 1015bx a prezentat in numeroase cazuri aceeasi problema “lipsa imaginii” problema care a fost “tratata” cu succes prin inlocuirea procesorului.
Asus EeePC 1015p este un model care nu iese din tipare si ca problema principala si evidenta s-a prezentat cu “mufa de alimentare” si “probleme pe alimentare”.

Asus EeePC 1015pem care “nu mai porneste” se rezolva prin corectarea problemelor pe aliemntare de 19v, controllerul I/O si evidenta mufa de alimentare.

Trebuie sa precizam faptul ca la absolut orice model de Asus care a prezentat probleme la mufa de alimentare si pe alimentari este necesara verificarea alimentatorului original.

Asus EeePC 1101 ramane in standardul mufei de alimentare, fragile momentan neprezentand (cel putin nu la noi in service) si alte probleme.
Asus EeePC 1201t, 1201ha, 1201nc, 1201ne – sunt modelele tipice cu problema mufei de alimentare la toate modelele. Desigur ca defectele pe alimentare cauzate de alimentator sau mufa de alimentare rupta nu sunt excluse.
Deasemenea recomandam dupa orice reparatie reinstalarea sistemului de operare pentru o functionare optima.
Tot la problemele prezentate mai sus se incadreaza si modelele de Asus EeePC 1215b, 1215m, 1225b unde mufa de alimentare daca este bruscata putin se rupe.

Asus EeePC 901 este un model mai deosebit la capitolul probleme intrucat a fost des intalnit cu “iluminare display slaba sau inexistenta”.
Problema a fost rezolvata cu succes prin repararea alimentarii si a ridicatorului led. Mufa de alimentare este o problema deja cunoscuta.

Laptopul necesita curatare la minim 3-4 luni pentru o functionare optima datorita racirii subdimensionate.
Asus EeePC x101ch si Asus EeePC x101h sunt modele simple cu probleme pe alimentari, la mufa de alimentare si la controller.

Nu recomandam absolut in nici un caz interventiile amatoristice pe placa de baza mai ales fara dotarea tehnica corespunzatoare.

Defect si rezolvari Asus A6M, A6R, A6T A9T, A8S

Defect si rezolvari Asus A6M, A6R, A6T A9T, A8S.Ce defect? Defectele constatate de tehnicienii nostrii in service laptop fie ele defecte de serie sau izolate. Ce rezolvari? Cele gasite de noi pentru ca laptopul dvs. sa functioneze la fel ca la inceput. Daca defectul laptopului tau nu se regaseste aici, puteti aplica in rubrica online, din stanga oricarei pagini, SOLUTII PENTRU LAPTOPUL TAU . Specificati modelul exact si defectul cat mai detaliat si vom incerca impreuna sa gasim cele mai bune solutii la pretul cel mai mic.

Principalul defect al acestor laptopuri consta in faptul ca sunt vechi. Vechi atat ca model cat si ca piese.
Chipsetul Northbridge este dificil, alimentarile pot suferi probleme simple care sa le “omoare” de tot, piesele vechi sunt mai greu de gasit.
De-a lungul anilor acestea au fost defectele constatate de service laptop.
La laptopul Asus A8S ca exceptie s-a constatat ca problema principala, chipsetul Video pe langa alimentari desigur.

Intretinerea riguroasa face parte din ritualul unui laptop Asus.
De aceea noi recomandam curatarea laptopului o data la 3-4 luni pentru a se garanta o functionalitate eficienta.

Service-ul nostru va poate ajuta in aceasta privinta in timp ideal si la pret convenabil.

Defect si rezolvari Asus 6000VM

Defect si rezolvari Asus 6000VM.Ce defect? Defectele constatate de tehnicienii nostrii in service laptop fie ele defecte de serie sau izolate. Ce rezolvari? Cele gasite de noi pentru ca laptopul dvs. sa functioneze la fel ca la inceput. Daca defectul laptopului tau nu se regaseste aici, puteti aplica in rubrica online, din stanga oricarei pagini, SOLUTII PENTRU LAPTOPUL TAU . Specificati modelul exact si defectul cat mai detaliat si vom incerca impreuna sa gasim cele mai bune solutii la pretul cel mai mic.

Cel mai des defect intalnit la acest tip de laptop,Asus 6000VM, este inevitabilul “nu mai merge”, “nu-mi vede nici incarcatorul”, “nu mai porneste deloc”.
Pe langa binecunoscuta problema cu supraincalzirea si suprasolicitarea sistemelor am mai constatat probleme la Chisetul Southbridge.
Reparat amatoristic, acest tip de chipset nu numai ca nu va rezista in timp dar va provoca si alte probleme in cascada. Mentionez neaparat ca service laptop este un service dotat corespunzator cu masini de lipit conform standardelor RoHS. Nu recomandam absolut in nici un caz interventiile amatoristice pe placa de baza mai ales fara dotarea tehnica corespunzatoare.

Deasemenea recomandam la toate tipurile de laptopuri Asus o curatare la 3-4 luni in vederea mentinerii functionarii optime.

Defect si rezolvari Asus A53s

Defect si rezolvari Asus A53s.Ce defect? Defectele constatate de tehnicienii nostrii in service laptop fie ele defecte de serie sau izolate. Ce rezolvari? Cele gasite de noi pentru ca laptopul dvs. sa functioneze la fel ca la inceput. Daca defectul laptopului tau nu se regaseste aici, puteti aplica in rubrica online, din stanga oricarei pagini, SOLUTII PENTRU LAPTOPUL TAU . Specificati modelul exact si defectul cat mai detaliat si vom incerca impreuna sa gasim cele mai bune solutii la pretul cel mai mic.

Defectele acestor laptopuri,Asus A53s, apar deseori rapid incepand in general cu supraincalzirea si suprasolicitarea sistemelor.
Curatarea coolerului este importanta si este recomandata o data la minim 3-4 luni in vederea mentinerii laptopului intr-o stare cat mai buna de functionare.

Service laptop va poate ajuta in aceasta problema intr-un timp rapid si la un pret competitiv.
O alta problema des intalnita la acest tip de laptop si nu numai, este defectarea/ruperea mufei de alimentare.

Din aceasta cauza se pot provoca probleme pe alimentari evident si schimbarea mufei este necesara.
Service laptop nu recomanda relipirea mufei intrucat problema nu se rezolva astfel ci doar se amana, eventual chiar poate provoca probleme mai mari.

Hai sa discutam mai multe despre problema ta.
Ne gasesti de luni pana vineri, de la orele 9 la 18, la 0769.111.676 sau contact@repara-laptop.ro